Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit tervezel költeni...

Mennyit tervezel költeni karácsonyi ajándékra idén gyermekeidnek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 16:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekre összesen max 10000 forintot. Tavaly feleslegesen dobtunk ki egy csomó pénzt, rengeteg játékot kaptak, a felével nem játszottak.
2015. okt. 27. 16:37
 2/25 anonim ***** válasza:

A gyerekem kinézett magának egy játékot, ami 25 ezer forintba kerül. Mivel ahhoz még úgyis kicsi, nem kapja meg. :) A korosztályának megfelelő játékok között is van hasonló, ott az egyszerűbb verzió csak 6-7 ezer, a nagyobb 15 ezer.

Van egy másik játék is, amit mostanában emleget, az is kb. 14 ezer.

Mindenképpen olyan játékot szeretnék adni, amiről tudom, hogy tetszene neki, de hogy pontosan mit és mennyiért még nem döntöttük el.

2015. okt. 27. 16:47
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nőnek a gyerekek, úgy kell egyre többet költenem, nőnek az igények. :) Könyvek, gitár, számítógép is van a listán, de az apjukkal felesben fizetjük (külön élünk). Ha a saját részemet nézzük, akkor olyan 100.000 forinttal számolok. Bár nem egyszerre veszek meg mindent, néhány dolog már megvan. (Mielőtt lepontoznátok, vegyétek figyelembe, hogy 4 gyerek van.)
2015. okt. 27. 16:49
 4/25 anonim ***** válasza:
mi max 10.000.-ért szoktunk venni, de idén valószínű felnyomjuk 20-ra. lego a mindene, sok kis szettje van, de nagyobb még nincs, így azt gondoltuk, hogy karácsonykor akkor kapna egy nagyobb készletet. na meg iskola táskát kért még a Jézuskától, egyébként is esedékes
2015. okt. 27. 17:07
 5/25 anonim ***** válasza:

4 éves a lányunk, 25e körül.

A második gyereket pont karácsonyra várjuk, szóval legkésőbb dec elejére beszerzek mindent.

2015. okt. 27. 17:07
 6/25 anonim ***** válasza:
Idén olyan 20 ezer körül. Nem szoktunk ennyit költeni, csak kb. a felét (egy gyerek van), de most ígértünk neki egy nagyobb ajándékot, amit úgy néz ki, meg is fog kapni, na meg most bele is fér, mert bejött némi nemvárt pénz, amit erre félre is tettünk neki.
2015. okt. 27. 17:25
 7/25 anonim ***** válasza:
Két gyerekünk van, van novemberben névnap, decemberben születésnap, így 4 alkalommal kell számolnunk évvégén. Kb 50 ezret fogunk költeni még, eddig már 12-ért vettem könyveket nekik, van már pár kisebb lego raktáron.. A nagy (6 éves) imád legozni, egy jobb készletet biztosan veszünk, az meg nem olcsó.
2015. okt. 27. 17:48
 8/25 anonim ***** válasza:
Két gyerekre max. 15-20 ezret...novemberben be is szerzem!
2015. okt. 27. 18:04
 9/25 anonim ***** válasza:
Már megvannak az ajándékok a 3,5 éves fiunknak. 3 féle játékot kap, összesen 18.000 forint volt.
2015. okt. 27. 18:14
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerkőcöm van. Max 10000Ft- ot összesen. Én nagyon azon vagyok, hogy ne az ajándékhegyekről szóljon az ünnep. Vehetnénk nekik több tízezer ftos ajándékot is, de szerintem a lényeg elveszne.
2015. okt. 27. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!