2 éves és nem beszél, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A kisfiam 2 éves 2 hónapos és egyáltalán nem beszél értelmesen csak babanyelven. A státuszon mondta a védőnő hogy ez lemaradás, amúgy minden másnak megfelelt. Itthon folyamatosan beszélek neki, beszédfejlesztési gyakorlatokat is csinálunk de semmi eredménye. Néha véletlenszerűen kimond szavakat, de nem hiszem hogy tudatosan. Meg szoktam dícsérni ha nagy ritkán ki mondja értelmesen, hátha ösztönzöm vele. Annyit mond összesen hogy baba, apa, anya, mama, papa, jó, igen. Ennyi. Mit tehetnék még érte? A gyerekorvos nem mondott további teendőket, ráhagyta de engem zavar hogy körülöttünk már a 1,5 éves is beszél. Vannak tanácsaitok?2021. ápr. 13. 10:57
21/21 anonim válasza:
Szia, megkerdezhetem, hogy vegul mi hogy alakult nalatok? Mikor kezdrtt el beszelni a gyermeked es mindent rendben talaltak vegul? Remelem jol vagytok, koszonom ha irsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!