Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon sokkoltam?! Mit tegyek??

Nagyon sokkoltam?! Mit tegyek??

Figyelt kérdés

Ma reggel nagyon korán keltem, mert mamám hívott át hozzájuk beszedni vmi faanyagot, hogy ne ázzon meg a délutáni esőben.

Szóval kb 7 óra lehetett, nagyon hosszú telkünk van, és a szomszéd meg lentebb lakik szinte a telek végén, a hátsó kapun sétáltam, mert ott kötélebb van a buszmegalló, de sosem megyünk arra mert rohadtul akad a kapu, de mindegy is. Szóval ahogy mentem le, egyre hangosabb lánc csapást és kiabálást hallottam, egyértelmű volt, hogy egy gyereket vernek, főleg ahogy haladtam le. Amint mellé értem, láttam, hogy az apa a kb 4 éves kislányt vékony kutyaláncal csapja, közbe azt mondogatja, hogy "meg ne próbáld megint b@zdmeg!!meg ne!!!". Aztan láttam, hogy a kutya oda megy és rá is rá#basz egyet. A sírására az én kutyám is ugatni kezdett, természetesen észre vett, én meg rohantam, annyira feltem, hogy hihetetlen, minden lepörgött előttem, sokkba voltam, annyi mindnet gondoltam közbe...miután a kutyara csapott belegondoltam, hogy az enyémet is bántja ezért inkább gyalog mentem mamámhoz és vittem Őt magammal. Senkinek nem mertem meg elmondani ki történt. De muszáj lesz, ahogy sírt a kisgyerek és a pszichopata hang a csávónak kísért, zombi vagyok egész nap. Vagy szimplán csak nevelte és hulye vagyok??ha így is van,pár napig nem alszom az biztos

2021. ápr. 8. 14:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom hány èves vagy?!De remèlem èrzèkeled hogx ezt nem tarthatod magadban!Annak a szegèny kislànynak segítsègre van szüksège!!

Az előttem lèvők màr leírtàk hova tudsz fordulni,kèrlek segíts neki!

A szívem szakad meg amikor ilyet hallok ,hogy lehet erre bàrki is kèpes:(

2021. ápr. 8. 22:59
 12/21 petra.kathleen ***** válasza:
56%
Sikerült beszélni valakivel?
2021. ápr. 9. 07:45
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Fura, hogy azóta nem is válaszolt a kommentekre
2021. ápr. 9. 07:50
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Azóta biztos őt verik lánccal. :)
2021. ápr. 9. 12:17
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Jézusom, mint valami horrorfilm. Rendesen kiráz a hideg. Ha ez tényleg megtörtént remélem már azóta értesítetted a megfelelő hatóságot.
2021. ápr. 10. 03:07
 16/21 anonim ***** válasza:
28%

Simán el tudom képzelni, hogy már rég megölte a kérdezőt a csávó. De komolyan, ha tényleg igaz, simán...

Kérdező, írj valamit!

2021. ápr. 10. 03:11
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Szép kitaláció, de azért még gyakorold az írást.
2021. ápr. 12. 08:24
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

És SIMÁN bszpjátok neki... OMG.

Értelmetlen, összehányt marhaság az egész, semmi több. Valaki nagyon unatkozott, és kreált valami borzasztóan gagyi, illogikus sztorit.

2021. ápr. 12. 08:26
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

18, az a baj, hogy történnek szörnyű dolgok, szóval ez is lehet akár igaz sztori.

HA pedig valaki pedig azzal szórakozik, hogy ilyet kitalál, annak komoly mentális problémái lehetnek, viccen kívül.

2021. ápr. 12. 08:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Istenem el is felejtettem, hogy ezt kiírtam. Szóval rá két napra mertem csak elmondani apumnak, Ő át is ment, kérdezte, hogy mi volt ez, de próbálta normálisan, hogy ne egyből támadásnak vegyék. Azt mondta, a kislány kinyitotta az ajtót amíg aludtak, és megijedt, mert a nyitott ajtót látta csak, a gyereket sehol, és csak a kezét ütötte, ami igaz, de felsotetben hajnalban egy lancal gyereket ütő férfi elég erős sokkot okoz. Mivel apumnak nem volt több bizonyítéka ennyiben hagyta, és most figyeljük Őket. Azóta már az ofőmnek is beszélnem kellett erről, annyira nem bírtam. Ma már kicsit jobb, de nagyon félek ha eszembe jut, néha még álmodok is errol
2021. ápr. 16. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!