Régi időkben kevesebbet szenvedett a disznó mikor vágásnál először fejbevágták, nem árammal sokkolták?
Sok helyen még fejbelövik (valami szeggel). De nem volt humánusabb a sima fejbevágás, mert vagy eltalálták rendesen, vagy nem.
És amúgy a szívének vernie kell, amikor szúrják, úgy jön ki a vére rendesen.
Mi nem élvezzük az állat leölését, sőt én az alól a rész alól ha lehet ki is vonom magam, mert végignézni sem szeretem, a kiráncigáljuk a disznót miközben visít majd lesokkoljuk leszúrjuk dolognál meg a közelben sem leszek ott, mert nem tudom elviselni, ha az állat retteg, vagy szenved. Így legalább ilyen nincs. Aki ezt a folyamatot kifejezetten élvezi annak baj van a fejével.
Hogy miért nem altatjuk el? :”D nem azért, mert az drágább lenne, de látszik mennyire nem gondolkozol már ne is haragudj. Nem azért neveljük fel mi magunk a disznót természetes táplálékon, ellentétben a tápos agyongyógyszerezett boltival, hogy aztán kemikáliával szennyezük :”D.
Szerinted egy halott állatban mi bontja a mérget? (Amivel elaltatták) ha te meg szeretnéd enni az ilyen húst csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!