Nagyon sokkoltam?! Mit tegyek??
Ma reggel nagyon korán keltem, mert mamám hívott át hozzájuk beszedni vmi faanyagot, hogy ne ázzon meg a délutáni esőben.
Szóval kb 7 óra lehetett, nagyon hosszú telkünk van, és a szomszéd meg lentebb lakik szinte a telek végén, a hátsó kapun sétáltam, mert ott kötélebb van a buszmegalló, de sosem megyünk arra mert rohadtul akad a kapu, de mindegy is. Szóval ahogy mentem le, egyre hangosabb lánc csapást és kiabálást hallottam, egyértelmű volt, hogy egy gyereket vernek, főleg ahogy haladtam le. Amint mellé értem, láttam, hogy az apa a kb 4 éves kislányt vékony kutyaláncal csapja, közbe azt mondogatja, hogy "meg ne próbáld megint b@zdmeg!!meg ne!!!". Aztan láttam, hogy a kutya oda megy és rá is rá#basz egyet. A sírására az én kutyám is ugatni kezdett, természetesen észre vett, én meg rohantam, annyira feltem, hogy hihetetlen, minden lepörgött előttem, sokkba voltam, annyi mindnet gondoltam közbe...miután a kutyara csapott belegondoltam, hogy az enyémet is bántja ezért inkább gyalog mentem mamámhoz és vittem Őt magammal. Senkinek nem mertem meg elmondani ki történt. De muszáj lesz, ahogy sírt a kisgyerek és a pszichopata hang a csávónak kísért, zombi vagyok egész nap. Vagy szimplán csak nevelte és hulye vagyok??ha így is van,pár napig nem alszom az biztos
Nem ezt simán lehet jelenti.
"Bűnösök közt cinkos, aki néma"
Gyámügy és rendőr!
Megmentheted a kislányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!