Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon sokkoltam?! Mit tegyek??

Nagyon sokkoltam?! Mit tegyek??

Figyelt kérdés

Ma reggel nagyon korán keltem, mert mamám hívott át hozzájuk beszedni vmi faanyagot, hogy ne ázzon meg a délutáni esőben.

Szóval kb 7 óra lehetett, nagyon hosszú telkünk van, és a szomszéd meg lentebb lakik szinte a telek végén, a hátsó kapun sétáltam, mert ott kötélebb van a buszmegalló, de sosem megyünk arra mert rohadtul akad a kapu, de mindegy is. Szóval ahogy mentem le, egyre hangosabb lánc csapást és kiabálást hallottam, egyértelmű volt, hogy egy gyereket vernek, főleg ahogy haladtam le. Amint mellé értem, láttam, hogy az apa a kb 4 éves kislányt vékony kutyaláncal csapja, közbe azt mondogatja, hogy "meg ne próbáld megint b@zdmeg!!meg ne!!!". Aztan láttam, hogy a kutya oda megy és rá is rá#basz egyet. A sírására az én kutyám is ugatni kezdett, természetesen észre vett, én meg rohantam, annyira feltem, hogy hihetetlen, minden lepörgött előttem, sokkba voltam, annyi mindnet gondoltam közbe...miután a kutyara csapott belegondoltam, hogy az enyémet is bántja ezért inkább gyalog mentem mamámhoz és vittem Őt magammal. Senkinek nem mertem meg elmondani ki történt. De muszáj lesz, ahogy sírt a kisgyerek és a pszichopata hang a csávónak kísért, zombi vagyok egész nap. Vagy szimplán csak nevelte és hulye vagyok??ha így is van,pár napig nem alszom az biztos

2021. ápr. 8. 14:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Rendőrt kellett volna hívnod. Ez egyáltalán nem normális dolog tőle. 4 éves gyereket nem szabad bántani, főleg nem így. Mondd el a szüleidnek is, hogy mit láttál!
2021. ápr. 8. 14:29
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Értesítsétek a gyámhivatalt is
2021. ápr. 8. 14:29
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem ezt simán lehet jelenti.

"Bűnösök közt cinkos, aki néma"

2021. ápr. 8. 14:30
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
"szimplán csak nevelte" - ez nem nevelés. Nyugodtan hívd fel a rendőrséget, tegyél anonim bejelentést. Állat és gyerekbántalmazás is büntetendő. Meséld csak el nyugodtan ezt az egészet. Ilyen embert, mint a szomszédod, kb el kéne zárni a társadalomtól, de a gyerekétől és az állatoktól mindenképp. Gusztustalan, hogy ilyen emberek vannak.
2021. ápr. 8. 14:31
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Ezt mindenkép jelentsd valakinek akár a szüleidnek akik majd szólnak a gyámhatósagon szegény kislány istenem mit élhet át szörnyű hogy ilyen emberke vannak.
2021. ápr. 8. 14:32
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Hány éves vagy?
2021. ápr. 8. 14:38
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Jelentsd a családsegítőnek, gyámhivatalnak minnél hamarabb. Most még biztosan látszódnak a nyomok, nehéz lesz letagadnia a mocsoknak.
2021. ápr. 8. 15:08
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Remelem,hogy ez csak egy kitalacio.
2021. ápr. 8. 15:10
 9/21 anonim ***** válasza:
89%
Érthető, ha megijedtél, de ne hagyd szó nélkül. Tehetsz névtelen bejelentést is. Gondolj bele, hogy annak a gyereknek senkije sincs, aki kiállna érte, legalább te ne hagyd magára. Szólhatsz a szüleidnek is, hogy segítsenek.
2021. ápr. 8. 16:08
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

Gyámügy és rendőr!

Megmentheted a kislányt!

2021. ápr. 8. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!