Egész nap dinoüvöltés megy itthon, nálatok is volt ilyen idôszak?
Kezdek tôle megôrülni. 4éves fiamnál tombol a dino láz, amivel semmi gond nem lenne, de van, hogy egész álló nap üvölt, mert ô éppen t-rex.
Kertes házban lakunk, sokat vagyunk kint, a közeli erdôbe is szoktunk járni, biciklizünk, stb. De mindegy, bárhol dinozik...
Nálatok volt ilyen? Meddig tartott?
Szabj kereteket. Pl séta közben a parkban vagy a kertben szabad, asztalnál ülve nem.
Ha bevonódsz, hogy pl "most marad csendben dinókám, amíg eszel?" A kislányomat meg szoktam kérni, hogy mondja meg a Panni babának, hogy ne feküdjön bele az ételbe, amikor enni hozza a babát. Kèpzeletbeli barátokra és alteregókra még nem teszteltem mondjuk a modszert.
Nálunk ugyanez van, csak sarkanyokkal. (Így neveld a sarkanyodat).
Ha már nagyon hangosak, rájuk szólok, ha nem hagyják abba orditozok:D akkor érzik hogy jobb ha csendben maradnak. Meg azt szoktam mondani hogy legyetek kis sarkanyok, azok pici halk hangon tudnak csak beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!