Van olyan tsmt torna amit itthon tudnék a 2.5 éves fiammal csinálni?
Figyelt kérdés
Környékünk nincs rá lehetőség, hogy elhordjam egy kisfaluban lakunk. Olvastam hogy ez jó a beszéd fejlesztésre is.
Jelenleg szavakat mondd csak mondatokat még nem. Kicsit aggódok miatta.
2020. dec. 15. 20:09
1/8 anonim válasza:
A tsmt torna személyre szabott. Árthat, ha más gyerekét végzed a sajátoddal.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mondod. Gondoltam hogy van olyan ami átlag torna, fejlesztés ami segitene.
2020. dec. 15. 20:15
3/8 anonim válasza:
Tsmt otthoni gyakorlatokat tartalmaz
Havi ellenőrzés kell
Amivel nem tudsz hibázni
Hitnáztatások szigorúan mondókázva, énekelve
Fejlógatások
Jobbra forgatások forgószéken vagy akár egyensúlyozótölcsérben.
De érdemes elvinni, mert terápiaszerűen más.
Tsmt előtt is vokt amit csináltunk vele heti szinten, de intenzíven teljesen más
Lányom 3 hét alatt elkezdett beszélni..
2 hónap után pedig már a mondókák egy része is megy neki segítséggel.
5/8 anonim válasza:
A tsmt otthoni torna. Mi is csináltuk egy évig.
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó beszédre. Nekünk skype-on tanitották be, átküldte a feladatokat, amiket összeírt. Szuper dolog egyébként, nekünk kellett hozzá egy gördeszka és egy billenő lap. Hintáztatni fontos, esetleg pokrócban is hintáztassátok ketten. De szerintem kell egy tsmt terapeuta, aki jól érti a szakmáját.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utanna nézek és beszélek eggyel.
2020. dec. 15. 20:52
8/8 anonim válasza:
Egyébként az nem igaz, hogy egyénre szabott. ezt mondják, de láttam már pár feladatsort, 95%-ban megegyezik mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!