Két éves kislánnyal mit lehetne csinálni itthon? Nagyon unjuk magunkat
Séta, rajzolgatás pl. zsírkrétával, vízfestékkel.
Meseolvasás, könyvnézegetés.
Sétához nagyon fúj a szél. A párom meg nem szeret olvasgatni a kicsinek. De amúgy jók az ötletek.
Igaz, ezek lekötnék a kicsit, de minket nem.
Azért is írtam, hogy falun lakunk, hogy könnyebben tudjatok ötletet adni. Itt nincsenek butikok, áruházak ahol nézelődni lehetne.
Társasozni a kicsi miatt nem lehet és semmi olyat amit ő nem tud.
Nem kell apukának olvasgatni, elég ha lapozza vele a könyveket, szerintem tök aranyos, amikor felismer dolgokat a kicsi és mondja.
Nálunk nem fúj a szél, nyilván ha tudom, hogy nálatok igen, akkor nem javaslom! :) ugyan nem szélviharban, de ha fúj a szél, ráadom a lányomra az overált, kesztyűt, sálat, sapkát és megyünk a környező kis erdőbe, ahol tényleg felfogják a fák a szelet. De az udvarra is ki lehet menni labdázni :) az én lányom is 2 éves, ha nagyon rossz az idő, vagy unalom van, akkor takarítok, ő is kap egy rongyit és lehet port törölni, vagy vasalok és nekiáll ő is a játékvasalóval segíteni. Vond be szerintem ilyen dolgokba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!