Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3.5éves fiam szinte semmit...

3.5éves fiam szinte semmit nem eszik?

Figyelt kérdés
Amit megeszik: tejszelet,csoki,gumicukor,danon joghurtital. Ha elterelem a figyelmét,akkor a sós pogácsát hajlandó még megenni,meg vacsorára előrecsonagolt hagymakarikákat néha megeszi. Mást nem. De a pogácsánál is ha észreveszi,hogy nem édeset eszik,földhözvágja. A gumicukorot és társait meg azért akarom csökkenteni,mert ezektől nagyon felpörög,bántja a testvérét,és teljesen kezelhetetlen. Mit tegyek?
2021. ápr. 5. 18:48
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
93%

Meg talán esetleg, mi lenne ha, tegyük fel, nekem még az jutott eszembe: mi lenne ha gyermektelenként nem akarnál okoskodni?

Nincs gyermeked, lövésed sincs kb SEMMIRŐL.

2021. máj. 5. 21:16
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

#39-45(vagy fene tudja hany kommentet irtal)

Az en gyerekem pl semmit nem eszik meg abból amit irtam es foglalkozok vele eleget, szoval nem azon mulik, hogy mennyit jatszol vele.

De egyebkent en is csak azt tudom mondani, hogy ne adj tanacsot,ha nincs gyereked, mert azzal nem segitesz, hogy egyreszt ertelmetlenul irsz( mi az hogy szal, tudom, hogy szoval, de na), aztan mondasz valamit,hogy szerinted mit szeretne a gyereked, "de lehet,hogy nem, de szerinted igen".

2021. máj. 5. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!