Alvásnál köhögés, mitől?
Figyelt kérdés
2.5 éves lányom vasárnap óta köhög, de csak ha alszik akár éjjel, akár nappali alvásnál..
Mitől lehet?
Semmi más tünete.
Az orvos izlandi zuzmót ajánlott, adom is neki, de semmi változás.
Szellőztetek nála, megy a hidegpárásító.
De csak köhög hangosan. Mit tegyek? Krupp lenne?
Eddig még sosem volt ilyen.
2021. márc. 24. 12:53
1/18 anonim válasza:
Meghallgatta az orvos? Lehet, hogy garaton folyik neki le a váladék, és az ingerli. Köptetőt nem írt? (a zuzmó nem gyógyszer).
2/18 anonim válasza:
Köhög, hát beteg, majd meggyógyul. Nálam a kisebbik fiam annyira érzékeny a téli fűtött szobára hogy még párásító mellett is nagyon sokat köhögött éjjel egész télen évekig. A tejet meg amit éjjel/reggel ivott, napi szinten kihányta a köhögéstől. A köhögés még nem krupp, viszont próbálhatsz a patikában mást kérni rá.
3/18 anonim válasza:
Szia! Amikor csak alvás közben köhög, akkor legtöbbször a hátracsorgó váladék miatt van. Szívod az orrát alvás előtt? Nekünk ez sokszor megoldotta.
4/18 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit meg van nagyobbodva az orrmandulája.
5/18 A kérdező kommentje:
Be se engednek, telefondiagnosztika... No comment.
2021. márc. 24. 14:04
6/18 A kérdező kommentje:
#3 Szívom de nem jön neki nagyon semmi.
2021. márc. 24. 14:07
7/18 A kérdező kommentje:
1 hónapja se voltunk fül orr gégészeten magán dokinál, nem emiatt, csak úgy elvittem, hogy nézzék meg, mert én elég hajlamos vagyok mindenféle ilyen fülészeti bajra és meg akartam nézetni hogy ő egyelőre mint gyerek rendben van e, azt mondta a dr nő ez a gyerek hibátlan.
2021. márc. 24. 14:08
8/18 anonim válasza:
Orrmandula. Mi Cetirizint adtunk, pár nap és elmúlt. Vagy bármilyen antihisztamin gyógyszer jó.
9/18 A kérdező kommentje:
És van olyan ami jó neki? Mert ezekre azt írja 6 éves kortól. Cetirizen, Zyrtec stb
Vagy te nagyobb gyereknek adod?
2021. márc. 24. 16:14
10/18 anonim válasza:
Antihisztamin, orrmandula, ugyan már! Vasárnap óta köhög, magyarul vírus. Próbàlj sinupretet vagy bebe drillt, ezek jók szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!