18 hónaposan hány szót mondott a gyereketek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 11:34
21/37 anonim válasza:
20: minden gyerek màshogy fejlődik, ha bölcsiben dolgozol tudod.
Az enyèm pl. Màszni kezdett kèsőn, de 10 hònaposan ha làtott egy macskàt mondta, hogy miau.
23/37 anonim válasza:
Nem tudom miért kell mindig lepontozni azt, akinek a gyereke fejlődése valamiben jóval gyorsabb ütemű, mint a kortársaitól, meg az átlag... Igen is a fiam 22 hónapos kora óta összetett mondatokban beszél, 18 hónaposan megszámlálhatatlan szóból állt a szókincse és képzeld, 11 hónaposan már önállóan és stabilan járt is kedves hitetlenkedő! Van ilyen! Igen, ez a ritka. De attól, mert valakinek ilyen a gyereke, még van ilyen.
24/37 anonim válasza:
Mik ezek a rosszindulatú lepontozók? Nem kötelező elhinni, mennyit beszél a gyerekem. Kérdés volt, válaszoltam. Azért, mert a tiéd még csak 3 szót tud, attól még másé lehet más. 16 voltam
25/37 anonim válasza:
Nem tudom miért kell lepontozni nagyon sok embert... Amúgy elmondok valamit, igazából az én 18 hónapos fiam rappeli a Rap Good-ot ès a Godzilla-t. De ezt ne mondjátok el senkinek.
26/37 anonim válasza:
Akkor most küldjek egy videót, ahol 19 hónaposan mondja a birkaiskolát, kedves bölcsődei dolgozó? :)
27/37 anonim válasza:
Hú rengeteget, dumagép volt mindig, most is az, pedig fiú. Le sem lehet lőni 😃 Másfél évesen 50-100 közt szerintem. Babaként is folyamatosan szövegelt, 1 évesen már volt 5-10 szava, és onnan nem volt megállás.
28/37 anonim válasza:
Semmennyit. Két és fél éves kora körül kezdett beszélni.
29/37 anonim válasza:
A lányom 3 szavas mondatokat mondott és mondókázott is. Fiam 2 éves, nem sokat, 1-2 szót mondott talán. Nem tudom mert kimond egy szót teljesen váratlanul aztán többet nem halljuk a szájából. Ha megkérem hogy mondja mégegyszer, akkor rávágja, hogy nem.🙈
30/37 anonim válasza:
Olyan 20 körül. Apa, anya, tesók neve, saját neve, orra, haja, keze, igen, nem, cica, ajtó, lámpa... ilyesmiket mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!