Nem kellene még 19 hónaposan aludnia délután? Mikor szokott le a gyereketek a délutáni alvásról?
Nagyon rossz alvó volt mindig is. Mostanában azonban 21:30 körül alszik el és reggel 9kor kel. Próbáltam előbb ébreszteni de akkor sem aludt délután. Egyszerűen nem akar ha fejem tetejére állok akkor sem. De így hogy nem is alszik délután, így sem tudom fél 10től előbb elaltatni este... Szerintem kellene még aludnia vagy legalább este 8 körül elaludni de úgy tűnik ő nem olvasta a könyvet 😃🙄
Nagyon sokat mozog, szinte egész délután az udvaron vagyunk tehát tuti kifárad.. Legalább is én 3x is...
Nekem 6 éves a lányom, és mostanában nem alszik délután.
Éjszaka ő sem volt jó alvó baba.
Alszik du
De cserébe 9 utántól 5:30 ig alszik éjjel
Nem tudom melyik jobb
21 hós
Nekem mindig is csak egyszer aludt, 11-13 óráig. Illetve, 3 hónapos korától így alszik, én is aggódtam de védőnő legyintett, jó ez így.
Így este elalszik 8kor és 6kor szokott kelni kB.
Nem tudom hogyan szoktasd át, én felkelteném pár napon keresztül 7 óra felé, egy idő után atallna a szervezete és este időben lefekudne aludni.
2 évesen már nehezen ment, 2,5 évesen végleg leszokott. Oviban sem alszik, csak ha beteg. Mindig kicsi volt az alvásigénye. Amikor leszokott, akkor este 9-től reggel fél 6-6-ig aludt. Most is hasonlóan. 4,5 éves.
A keménykedéssel semmire se mész. Rossz tanács.
Mi csak a "csendes pihenőhöz" szoktunk ragaszkodni, mert az oviban nem opció, hogy felverje a többieket, akkor se ha ő nem alszik.
4 éves lányom még alszik. Ma is úgy keltettem már fel 15:10-kor. Ő túl jó alvó :). Nagyon sokáig aludt 2x nappal.
19 hónaposan még aludnia kellene. Van eleget levegőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!