Miért van az, hogy akárki vigyáz egy napot (vagy felet) a gyerekemre, alszik délután 2,5-4 órákat, ha én vagyok vele, akkor meg állandóan felébred és sír, gyakran már fél óra után?
nálunk is ez van...mert tudják, hogy tőled kaphatnak meg bizonyos dolgokat, például anyatej....tényleg szoptatsz még? mert ez ilyenkor gyakori jelenség a kicsiknél amennyire tudom.
a többieknél hiába strapálják magukat.
Köszi. Igen szoptatok, de már csak éjszaka. Szeretném hamarosan teljesen elválasztani. Ez bonyolult hogy miért, de egészségügyi oka van.
Szóval nappal már jó pár hete nem szopizik.
Sorstárs jelentkezik.
12 hónapos a kislányom. Ha anyósék elviszik pár napra, ott egy angyal. alszik délelőtt egy órát, alszik délután egy órát, az éjszakát pedig mint a bunda átalussza.
Itthon déltől egyig alszik, vagy egytől kettőig, se délelőtt se a délután későbbi folyamán többet nem, éjjel pedig kb. 6x kel fel. :( Én úgy gondolom, hogy ez az egész csak nekünk szól, anyukáknak, de a megoldást én is keresem még rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!