Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az alsó szomszéd terrorban...

Az alsó szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Hova forduljak ?

Figyelt kérdés
Seprűvel jár a lakásban és amint meg hallja a gyerekem hogy meg mozdult veri rá a falat,de úgy hogy zeng a ház minden nap minden nap ordibál.Semmilyen megértés nincs benne hogy kicsi ,hogy játszik nem úgy jár.Napközben veri rá a falat.Ott tartunk, hogy szorong a gyermek nem akar itthon lenni ,ha játszótérről jövünk haza sír hogy fél tőle, nem akar haza jönni .Eddig egyedül aludt már nem, minden este felriad ,fél .Volt idő mikor én is rá szóltam hogy ne fusson vissza fogta a lépteit de akkor is verte rá a falat szegénykém már mozdulni se tudd tőle .Ez már kiskorú napi szinten történő megfélemlítése és zaklatása.Most ott tartok hogy bömböl a zene hogy ne hallja a szomszédott és futkározunk hogy ne szorongjon kezd fel oldódni de még mindig mondja hogy fél tőle .
2021. márc. 19. 22:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan hogy azért üvöltöttek velünk mert a férjem 22.30kor zuhanyzott, de ha 22ig dolgozik nehogy már ne zuhanyozhasson le 5 percet...

Vagy volt hogy azt mondták eléjük hamuztunk..Életünkben nem dohányoztunk...

Volt hogy azért vegzáltak minket hogy a lenti nagy kukákat telepakoljuk..Heti 2 kis zsákot dobtam ki kb..

Volt aki gyógyszerre ivott és ha úgy tartotta kedve fél napig üvöltött a gangon, de veled ordított hogy zajongsz.

Volt hogy éjfélkor verték az ajtónk hogy kalapálunk. Ez már abszolút no comment..

És a kedvencem: lakott egy füves gyerek valahol alattunk egy ideig aki hajnal 3kor Dr Dre meg ilyen zenéket dübörögtetett, és ránk fogták azt is!!! Hogy mi..Mikor látták hogy reggel 6kor elmegyünk dolgozni minden napnap estig, biztos hajnal 3kor mi hallgatunk zenét.

2021. márc. 21. 08:44
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

9es és 10es vagyok. Tegnap késő este már aludt a kislányom, meg a férjem is. Én telefonon fülessel néztem a filmemet.

Megint elkezdett fenyegetőzni a néni.. 22:35-kor.."Vigyázz, nehogy felhívjam a fiamat.. Neki engedélye van a kijárási tilalom alatt is kijönni.. Húzd meg magad.."

22:35-kor. Síri csend volt. Ő meg torka szakadtából ordított.

Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. 80 éves, basszus...

2021. márc. 21. 09:02
 33/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem is értem hogy tudtok így élni. Miért nem költöztök el? Én biztos nem hagynám hogy a gyerekem ilyen környezetben nőjjön fel.
2021. márc. 21. 09:08
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Na a tiéd előző legalább valszeg hamar kihal onnan, ha ennyi éves, nálunk a 30ból míg 8 évig ott laktunk kb 10 meghalt legalább. Ha nem több..A gyógyszerre ivós mikor meghalt külön örültem, mert attól féltem is, mert volt hogy seprűnyéllel vert embereket akik elmentek a lakása előtt, volt egy akit megpróbált lelökni a 3.ról, egyszer egy pasi mondjuk falhoz vágta mikor rátámadt, aztán meg visított meg rendőrségre rohant meg látleletért persze semmi baja nem lett.. Egyszer kijött rá 10 rendőr mert nekiment egy pasinak és kihívta, konkrétan a rendőröket is megdobálta klumplával meg krumplinyomoval meg ilyenek, ilyenkor elvitték 1-2 napra azt annyi...Mikor végre meghalt akkor örültem, kevésbé féltem, a többi csak ugatott ha kellett ha nem.
2021. márc. 21. 09:08
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz olvasni? Szerinted normális amikor alszanak, hogy akkor is üvőltve fenyegetőzik verve a plafont este fél 11kor? Ez neked normális? Szerintem nem a gyerekkel van baj ezen esetben.. tényleg vannak ilyen beteg emberek nem hiszem , hogy egy gyerek ekkora szörnyűséget tud művelni, hogy terrorban kelljen tartani :D főleg egy 3 éves. A néni nem kapott nevelést inkább.
2021. márc. 21. 11:52
 36/38 A kérdező kommentje:
Hát igen a világ utáltja lesz aki panelba szül.Mikor ezek a falverősek szültek 2-3 gyereket az nem volt gond.
2021. márc. 21. 12:12
 37/38 A kérdező kommentje:
Én is laktam 20-as éveim elején olyan albérletben ahol folyton rohangáltak a gyerekek feletem, de más hang nem volt.Soha nem szóltam érte mert tudtam milyen gyereknek lenni és ha már annak a gyereknek nem adatott meg a kertes ház akkor ott tud játszani soha nem foglalkoztam vele éltem a saját életem.
2021. márc. 21. 12:21
 38/38 A kérdező kommentje:
És egy gyermek nem attól lesz neveletlen mert játszik.Azok a neveletlen gonosz dögök akik képesek zaklatni és félelemben tartani egy gyereket csak hogy tökéletes csend legyen.
2021. márc. 21. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!