Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az alsó szomszéd terrorban...

Az alsó szomszéd terrorban tartja 3 éves gyerekem.Hova forduljak ?

Figyelt kérdés
Seprűvel jár a lakásban és amint meg hallja a gyerekem hogy meg mozdult veri rá a falat,de úgy hogy zeng a ház minden nap minden nap ordibál.Semmilyen megértés nincs benne hogy kicsi ,hogy játszik nem úgy jár.Napközben veri rá a falat.Ott tartunk, hogy szorong a gyermek nem akar itthon lenni ,ha játszótérről jövünk haza sír hogy fél tőle, nem akar haza jönni .Eddig egyedül aludt már nem, minden este felriad ,fél .Volt idő mikor én is rá szóltam hogy ne fusson vissza fogta a lépteit de akkor is verte rá a falat szegénykém már mozdulni se tudd tőle .Ez már kiskorú napi szinten történő megfélemlítése és zaklatása.Most ott tartok hogy bömböl a zene hogy ne hallja a szomszédott és futkározunk hogy ne szorongjon kezd fel oldódni de még mindig mondja hogy fél tőle .
2021. márc. 19. 22:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
81%

Na én ezért nem szültem panelba. Olyan házban laktunk ahol kb 30 ilyen idegbeteg nyanya volt, eszem ágában se volt társasházba szülni, kiköltöztünk Pest mellé kertesbe, itt ha este 11kor fut a gyerek bent az se érdekel senkit..De hát késő bánat..

Nem tudsz mit tenni, majd meghal..

2021. márc. 20. 10:07
 22/38 A kérdező kommentje:
Az azért durva lehetett ha 30 ilyen nyanya sztereóba veri a falat.😂
2021. márc. 20. 10:22
 23/38 anonim ***** válasza:
98%
Ugyanez volt... 9 hónapos kislányom mászott fel-fel állt néha leejtett valamit kész vége volt a világának... a nagyobb 2,5 éves volt alig beszélt még (kicsit bicegve megy genetikai gond miatt) na kb naponta hallgattam milyen hangosak...amugy 6kor már mindketten a kanapén ültek /fürdés / aztán alvás nem volt rohangálás egyáltalán...ja és mindennap reggel is és délután is elmentem velük a játszótérre. De ennek ellenére is terrorba tartott minket ezzel gyomoridegbe keltem és feküdtem mindennap így nem lehet élni. Mázlinkra albérletben voltunk így nagy nehezen egy év alatt sikerült találni másik albérletet. Utálta a gyerekeket és szerintem az emberek 95%át. De ez az Ő szegénysége :) mi már boldogan futkosunk egy családi házban és motorozunk meg labdázunk és iszonyú boldogok a gyerekeink és mi is sokkal jobban érezzük így magunkat!:) kellett egy hónap mire a gyerekek felszabadultak itt mertek gyorsan menni... a mai napig megkérdezi , hogy itt a néni? Aki ennyire banya az elég büntetés magának én a nyugalmat választottam és jól tettem:)!
2021. márc. 20. 12:54
 24/38 A kérdező kommentje:
Jó nektek :)
2021. márc. 20. 13:50
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Nektek saját lakás ?
2021. márc. 20. 13:53
 26/38 A kérdező kommentje:
Igen a sajátunk utólag meg tudtam miatta lett eladva akkor is két gyermekét zaklatott .Úgy hogy neki is van egy tini lánya .
2021. márc. 20. 15:23
 27/38 anonim ***** válasza:
96%
Ez tök gáz szerintem igenis a nappali alapzajokat el kell tudni viselni társasházban/panelban. Nyílván nem este 7-kor meg hajnali 4 kor , de azért , mert autózik egy kisgyerek délután 2-kor elég gáz, hogy szóvá teszik :D én tuti szólnék , hogy zaklat a nő. Ha porszívózól mit csinál őrjöng? Én a végén azt se mertem ha otthon van xD azért ennyit el kell tudni viselni ha másokkal lakunk együtt. Aki magányra vágyik és csendre akkor lehet költözni :) szerintem.
2021. márc. 20. 17:23
 28/38 anonim ***** válasza:
97%
Biztos, hogy extra nagy az áthallás, ha a beszélgetést meg kúszást is hallja. Rossz a szigetelés, erről nem tehetsz. Normálisan élni a lakásokban jogotok van. A kopogással a szomszéd minden esetre a saját vakolatát veri le. A helyedben elmennék hozzá és megmondanám, hogy ezentúl is életvitelszerűen fogjátok használni a lakást, de figyeltek, hogy ne legyen extra zaj, ha beszünteti a kopogást. Ha nem szünteti, be, akkor ti sem fogjátok visszafogni magatokat, ti laktok fölötte, neki lesz rossz.
2021. márc. 20. 18:10
 29/38 A kérdező kommentje:
Tényleg örjítő folyton fel kiabál gyerek nézi a mesét én a konyhában vagyok ,bejövök a szobába és hallom hogy ordít a nő a gyerek meg ül az ágyon .Vagy egyszerűen kisétált a szobából és úgy ráveri a falat ,hogy zeng a ház.Mit tett csak sétált, minden nap megfélemlíti így akarja leszoktatni ,hogy meg se merjen mozdulni .Ennek az lett a vége hogy a gyerek félelemben él .Ez kiskorú gyermek megfélemlítése. 3 éves csak.
2021. márc. 20. 19:37
 30/38 anonim ***** válasza:
94%
Jelentsd fel. A gyerekről kérj pszichológiai szakvéleményt.
2021. márc. 20. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!