Ez így mennyire normális ebben a korban?
Hajaj, nem csak a gyerekek ám. :) És valóban, gyerekek esetén érthető. Tesztelheted az eseteket, vannak felnőttek között is, akik gyakran képzelik önmagukat vírusnak, mutánsnak, dínónak, bár a dínók a gyerekek körében is népszerűek, sok esetben.
A tévének igen nagy a hatása, kizárólag okos dolgokat mondanak benne, jó szándékból, úgy hiszem. Én speciel szeretem a NatGeo-t, Spektrumot, tele vannak természetfilmekkel, állatos dokumentumfilmekkel. Gyerekek számára is jó ötlet a terméseztfilm.
Ez tehát nem tekinthető problémának gyerekeknél. Sőt, fejleszti a képzelőerejüket, az pedig -tesztelheted- az értelmi fejlődésükre hat pozitívan. Tudom, hogy néha unalmas, ha egyoldalú a gyermek játéka olykor -akár a tv-adás, bármit is diktál-, de amúgy is változik egy idő után az érdeklődési köre. Meg kell élnie a gyermeknek azt, ami épp nagyon foglalkoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!