3 és fél éves fiamnak izzadságszagú a hónaalja, ez normális ebben a korban?
Figyelt kérdés
Természetesen nem mindig, csak ha sokat szaladgál az oviba, vagy amikor voltak azok anagy melegek.2018. szept. 19. 10:53
1/19 A kérdező kommentje:
Nem az izzadással van a baj, hanem, hogy büdös neki
2018. szept. 19. 11:01
2/19 anonim válasza:
Nem, nem normális, hogy erösebb izzadtságszaga van (kivéve, ha netán napokon keresztül ugyanabban a ruhában van), ha legközelebb mentek vele orvoshoz, ezt említsd meg, mert lehet (de nem kötelezö), hogy valami problémára utal!
3/19 anonim válasza:
A 9 éves fiam is izzad, de nem szagos, sosem volt még az. Orvosnak megemlíteném én is.
4/19 anonim válasza:
Az én 12 évesem most kezd serdülni. Eddig is izzadt edzésen,de most hirtelen szaga is lett. Szerintem a gyerekeknél csak a hormonváltozástól lesz szaga a verejtéknek. Én korainak érzem. Megkérdezném a gyerekorvost.
5/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Bar olyat hallottam már,hogy asztmás szteroiddal kezelt gyereknél beindul a hormon es szőrösödik, izzad mar egeszen fiatal korban.
6/19 anonim válasza:
6 és 4 éves gyerekeim vannak, nem izzadnak büdösen, én is megemlíteném az orvosnak. Fiam (6 éves) nagyon izzadós volt mindig is és még így sem büdös.
7/19 anonim válasza:
Kisgyerekeknél nem normális. Serdülőkorban lesz az izzadtság büdös. Én inkább rákérdeznék az orvosnál.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is furcsáltam, akkor megyünk orvoshoz.
2018. szept. 19. 12:03
9/19 anonim válasza:
Tejóég,emberek....
Nem kell hozzá orvos. Az izzadás NEM BETEGSÉG, vagy rendellenesség.
Kicsit tessékmár utánanézni mi idézi elő. Kortól független. Nyilván felnőtt,vagy serdülőkorban jellemzőbb,de bármikor megeshet.
Az izzadt rész azért lesz szagos, mert BAKTÉRIUMOK telepszenek meg,ezek váltják ki a kellemetlen szagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!