Mennyire általános, hogy egy 2,5 éves folyékonyan beszél?
Figyelt kérdés
Rokonságban van egy kislány, mindenki teljesen el van ájulva tőle, hogy már így beszél.2021. márc. 7. 08:46
1/11 anonim válasza:
Bölcsődében dolgozom, azért nem olyan nagy csoda, hogy 2.5 évesen tud beszélni, 20 gyerekből a fele szépen beszél.
2/11 anonim válasza:
Épp itt volt az ideje...
Inkább az a csoda, ha 1,5-2 éves kora között beszél szépen.
3/11 anonim válasza:
Az enyém kereken 2 éves és folyékonyan, választékosan beszél. Már kb 4-5 hónapja. És igen, mindenki el van ájulva tőle, mert rettenetesen aranyos.
4/11 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves szülinapja előtt pár nappal már nagyon szépen beszélt. Folyékonyan.
5/11 anonim válasza:
Mindét gyerekem 2 évesen beszélt már rendesen.
6/11 anonim válasza:
2,5 évesen már oviba is mehet. Az lenne a fura, ha nem beszélne.
7/11 anonim válasza:
Unokahúgomnak 2 évesen már be nem állt a szája.
8/11 anonim válasza:
Fb-n benne vagyok a fiammal egy hónapban születettek csoportjában, több mint 1500 tag van, most múltak 2 évesek. Volt szavazás: 5 %-uk beszél folyamatosan, 25 % 2 szót összekapcsol, 40 % szavakat mond, 30 % semmit nem mond.
9/11 anonim válasza:
Hat a lanyom 2 és fél és szavakat mond csak. A bolcsis tarsai közül 2 beszél kb folyékonyan. De nagyon szuper h itt csak ilyen gyerekek vannak xD
10/11 anonim válasza:
Nekem a nagy 2,5 éves korára tanult meg rendesen folyékonyan beszélni, be nem áll a szája azóta sem. A kicsi alig volt másfél éves, amikor elkezdett mondatokat mondani, 20 hónaposan úgy beszélt, mint a nagy 2,5 évesen. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!