Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam meg van fázva ....

Kisfiam meg van fázva . Múlthét szombat óta beteg volt 3 napig laza is. Kaptunk antobiotikumot.. szedjük szépen javul. De enni nem akar 4 napja szinte semmi nem eszik. Mit tegyek? A szajaban afta is van sajnos az is faj neki kezeljük, de meg faj .

Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9 beteg gyereknek azt kell ennie amit megkíván és nem köszön vissza. Már rég megdőltek ezek a régi hiedelmek, bár 80 éves nagymamàm meg nyomja az igaz...
2021. márc. 5. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt egy hete láz,Afta az inyén ajkán,piros volt az ínye. Ez miatt fájdalmas volt az evés. Ő kakaót ivott, zöldség levest evett tésztával meg tejbegrízt. Ezek estek jól neki. Szerintem próbáld meg te is ezeket .
2021. márc. 5. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ma mar reggelizett , igaz keveset de mar ennek is. Agyon örültem. Kezd múlni az afta úgyhogy szerintem az fajt neki annyira. Szegényke...
2021. márc. 6. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen,az miatt nem akart enni. Nálunk is már 3 napja újra eszik :)
2021. márc. 7. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Hú, én aftával vagy másfél héten keresztül kizárólag napi 2-3 pohár jéghhideg tejet meg beleáztatott kalácsot tudtam csak enni.

Ami már langyos volt, az égette a szám, a darabos ételtől öklendeztem, annyira "fájt".

2021. márc. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!