Horghurut eseten ha kedd estetol mar kapott antibiotikumot es egyeb gyogyszert, normalis hogy szombat delutan meg legyen hoemelkedese?
hát sztem nem.
szóval lehet hogy nem jó az antibió, amit kapott...e hívd fel az ügyeletet, és kérdezd meg szerintem
az antibiotikum ha nem 1 hetes akkor 3 nap után hat, szóval péntekre hatnia kéne.
de ezt az egész antibiotikum dolgot nem értem...
én fiam hörghurutos, sajnos rendszeres nálunk (asztmára gyanakodnak, valószínűleg ezért van gyakran hörghurutja) de még soha nem kapott rá antibiotikumot, szerintem vírus okozza, igaz ebben nem vagyok biztos, de akkor sem ez a kezelés módja hanem hörgőtágító.
először a szirupot szokták (spiropent azt hiszem), utána a ventolint.
mi ventolinezünk és 3 nap alatt kitisztul a tüdeje, a köhögés meg 1 hét után elmúlik, de láza csak az első 1-2 napban szokott lenni, nagyon gyorsan segít a hörgőknek az inhalátor.
szerintem is vidd el az ügyeletre, ha ez a baja akkor kapja meg a megfelelő gyógyszert, nehogy a tüdeje begyulladjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!