2.5 éves fiamnak ha kicsit felhúzom a bőrt a kukiján piros neki. Eddig nem volt ilyen neki . Vigyem vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
Vagy elmúlik neki. Nem nagyon szoktam húzogatni neki az orvos tanácsára. Vagy kenjem be neki valamivel?
Orvosunk szabin van ha nem muszály máshoz nem vinném.
2021. febr. 25. 15:32
1/11 anonim válasza:
Más orvoshoz nem vinnéd, de laikus embereket megkérdezel és rosszabb esetben megfogadod, amiket mondanak... gratulálok
3/11 anonim válasza:
Ez ilyen korban szerintem normális dolog,tesómnak is piros,nekem is az volt mégis elmúlt,és amikor piros volt akkor sem fájt.
4/11 A kérdező kommentje:
Nyilván ha nagyon csúnya lenne vinném másik orvoshoz. Csak a helyetesítővel van már rossz tapasztalatunk. A kérdést azért tettem fel mert a fiús anyukák jártasak ebben a témában. Nekem az első fiam.
2021. febr. 25. 16:44
5/11 anonim válasza:
Első fiú, most 2 évesen elkezdtük húzni neki, neki pirosas-lilás 😅 de ez normális, majd "berózsaszínül".
6/11 anonim válasza:
Betadinnal kezeld, ártani nem árt.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Reggel inkább felhivom az helyetesitő orvost ne hogy gond legyen.
Esetleg az okazhat ilyen problémát hogy most váltottunk pelus márkát és az nem jó neki?
2021. febr. 25. 20:25
9/11 anonim válasza:
Az orvost hívd fel, eggyel több infó forrás. De amúgy nem írtad, hoyg pelenkás-e még. Ha igen, akkor szokványos dolog, és ilyenkor van, aki kenegeti valamivel, és van, aki nem. Ha nem pelenkés, akkor meg várd meg, mit mond a telóbn a doki, de megynyugtatlak, ha csak napok múlva éred el telefonon, semmi gond. Gond akkor volna, ha erős tünettel pl erős fájdalommal, és/vagy erős viszketéssel járna.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen pelusos, most váltottunk ezért eszembe jutott hogy talán attól is lehet neki.
Nem rossz a közérzete, nem sir ha pisil de ha hozzá akarok nyúlni neki akkor mondja hogy fáj. Most este kamilla teával kicsit át töröltem, illetve a vattából oda csöpögtettem neki. Idősebbek tanácsára.
2021. febr. 25. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!