3 éves kislányom rászokott hogy ki szalad, a játszótérről mikor nem figyelek? Nálatok volt ilyen ?
Ne haragudj, de én nem vagyok utálatos ember és normálisan válaszoltam neked.
Ha ennyire nem bírod a kritikát, akkor talán jobb ha nem kérdezel internetes fórumokon.
Szerintem teljesen feleslegesen alázzátok a kérdezőt szuperanyukák.
2 napja van ez a hülye helyzet, és kérdezi, hogy oldja meg. Hol a picsbe látjátok ebben azt, hogy nem neveli a gyereket, meg nem való neki 2 gyerek? Egy 3 éves, hiába nem baba, iszonyat debil dolgokat képes hirtelen felindulásból elkövetni.
Én, ha lehet, ideiglenesen áttenném a székhelyünket egy bekerített játszóra. És ahogy amúg a többiek is írták, lecseszés, azonnal hazamenés, otthon tovább pofázás, hogy ez mennyire veszélyes, és mennyire mérges vagy és soha többé a játszótér közelébe sem viszed, ha nem hagyja abba.
Oke persze én is jobban figyelnék hogy ne menjen ki de ha én megyek ki a gyerekemmel akkor azért nézem hogy a másé se menjen ki.
Milyen felnőtt az olyan aki kiengedi a másik gyereket?
Hát az jobb is lesz, ha valahol máshol kérdezel. Már a kérdés is hülyeség.
Mondjuk neveld meg és akkor nem szalad ki, 3 éves nagy gyerek!
Szinte mintha én írtam volna amit a 12-es kommentelő, úgyhogy nem fogom megismételni. 4 gyerekkel megyek én is a játszótérre, a két nagyobb 7 és 6 éves, a kicsik 2,5 és 1,5 évesek. Amikor csak 2 gyerekem volt, volt, hogy megpróbáltak elszaladni, de azonnal utánuk mentem, nem jutottak soha a kapun kívül. A büntetés az volt, hogy másnap nem mentünk játszóra. Mindig elmondtam/mondol nekik, hogy nem mehetnek ki, ha igen akkor hazamegyünk és bünti lesz. A kisebb gyerekem próbalkozott egyébként párszor. Most már nem csinálnak ilyet, sőt már a 7 éves figyel a kisebb tesóira.
Egyébként nem tudom mi volt neked az utálatos ezekben a válaszokban, mindenki az igazságot írja. És honnan veszed, hogy itt mindenki "kirakja az udvarra a gyerekét és a játszón pletykál?"
Én otthon játszom a gyerekeimmel, egyébként meg a játszótéen hagyom őket szocializálódni, hadd játszanak más gyerekekkel. Ha kérik, hogy játsszak velük, simán megyek a homokozóba vagy akármi. A másfél éves mellett meg végig ott vagyok, mert ő még csak nemrég kezdett járni és nem tud egyedül felmászni ide oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!