Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányom rászokott...

3 éves kislányom rászokott hogy ki szalad, a játszótérről mikor nem figyelek? Nálatok volt ilyen ?

Figyelt kérdés
Van egy kis tesója 1,5 éves totyogó hogy értessem meg vele, hogy nem szabad ,hiába futok utánna ki nevet és mintha fogócskáznánk.Tegnap hirtelen fel pattant a motorjára mikor ki nyílt a kapu és úgy el motorozott mint a szél az volt a szerencsém hogy a tesója a babakocsiba ült .De ma is fogadta magát és kiszaladt a testvérét ott kellet hagynom a játszó míg utánna futottam szörnyű volt. Segítségem az nincs eddig se volt ezután sem lesz.
2021. febr. 24. 17:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudj, de én nem vagyok utálatos ember és normálisan válaszoltam neked.

Ha ennyire nem bírod a kritikát, akkor talán jobb ha nem kérdezel internetes fórumokon.

2021. febr. 24. 20:36
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem teljesen feleslegesen alázzátok a kérdezőt szuperanyukák.

2 napja van ez a hülye helyzet, és kérdezi, hogy oldja meg. Hol a picsbe látjátok ebben azt, hogy nem neveli a gyereket, meg nem való neki 2 gyerek? Egy 3 éves, hiába nem baba, iszonyat debil dolgokat képes hirtelen felindulásból elkövetni.

Én, ha lehet, ideiglenesen áttenném a székhelyünket egy bekerített játszóra. És ahogy amúg a többiek is írták, lecseszés, azonnal hazamenés, otthon tovább pofázás, hogy ez mennyire veszélyes, és mennyire mérges vagy és soha többé a játszótér közelébe sem viszed, ha nem hagyja abba.

2021. febr. 24. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egy gyerekem van, mégis elég veszélyes volt, mikor egyszer rákapott ilyesmire. Tényleg nagyon megszidni, büntiből a kismotort elvenni érdemes (több napra), de nálunk a MINIkresz sorozat a YouTube-on is sokat segített. Szóban hiába magyaráztam, mi történhet, de együtt megnéztük, elmondtam neki a mese alatt, hogy mi és miért veszélyes. Este elmeséltettem vele vacsinál apának is, hogy mi volt a mesében. Hatott.
2021. febr. 24. 20:46
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

Oke persze én is jobban figyelnék hogy ne menjen ki de ha én megyek ki a gyerekemmel akkor azért nézem hogy a másé se menjen ki.

Milyen felnőtt az olyan aki kiengedi a másik gyereket?

2021. febr. 24. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:
35%

Hát az jobb is lesz, ha valahol máshol kérdezel. Már a kérdés is hülyeség.

Mondjuk neveld meg és akkor nem szalad ki, 3 éves nagy gyerek!

2021. febr. 24. 20:51
 26/30 anonim ***** válasza:
49%
A kérdező szerint mi vagyunk az utálatosak, meg a bunkók, ő meg azt írta nekem privát üzenetben, hogy "Te f..sz üsse el a te gyereked ,te köcsög"
2021. febr. 24. 21:50
 27/30 anonim ***** válasza:
59%

Szinte mintha én írtam volna amit a 12-es kommentelő, úgyhogy nem fogom megismételni. 4 gyerekkel megyek én is a játszótérre, a két nagyobb 7 és 6 éves, a kicsik 2,5 és 1,5 évesek. Amikor csak 2 gyerekem volt, volt, hogy megpróbáltak elszaladni, de azonnal utánuk mentem, nem jutottak soha a kapun kívül. A büntetés az volt, hogy másnap nem mentünk játszóra. Mindig elmondtam/mondol nekik, hogy nem mehetnek ki, ha igen akkor hazamegyünk és bünti lesz. A kisebb gyerekem próbalkozott egyébként párszor. Most már nem csinálnak ilyet, sőt már a 7 éves figyel a kisebb tesóira.

Egyébként nem tudom mi volt neked az utálatos ezekben a válaszokban, mindenki az igazságot írja. És honnan veszed, hogy itt mindenki "kirakja az udvarra a gyerekét és a játszón pletykál?"

Én otthon játszom a gyerekeimmel, egyébként meg a játszótéen hagyom őket szocializálódni, hadd játszanak más gyerekekkel. Ha kérik, hogy játsszak velük, simán megyek a homokozóba vagy akármi. A másfél éves mellett meg végig ott vagyok, mert ő még csak nemrég kezdett járni és nem tud egyedül felmászni ide oda.

2021. febr. 24. 22:20
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy megsértse már a kis puha lelked, hogy a te felelősséged. Két gyereked van, ketté felé is kell szakadnod, ha nem megy, legközelebb közösülj okosan. Nem kell több ilyen nyámnyila anyának titulált nő, aki azzal nyugtatja magát, hogy mennyivel jobb azoknál, akik ülnek és telefonoznak. Van bennetek valami közös. Nem vagytok alkalmasak. Minden gyerek érdemel anyát, de nem minden anya érdemel gyereket. :)
2021. márc. 8. 13:27
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg le leszek szólva a minta anyák által, de elmondom, hogy velünk is volt ilyen tavaly nyáron. Akkor 3 éves fiammal, és akkor 11 hónapos kisfiammal voltunk a játszótéren, nekünk egy forgalmasabb autó út mellett van a játszótér, kötelező zárni a kaput, mégis valami agyhalott nyitva hagyta. Ő már vigyorgott rám, mondom pillanat, becsukom, a kezembe volt a másik kicsi, mert sírt valami miatt, a fiam jött mellettem, mintha csak kísérne, és egyszerűen röhögve kiszaladt mellettem a forgalmas út felé. Gyorsan le kellett tennem a földre a kicsit, mint valami zsákot, bezárni a kaput hogy Ő ne menjen ki és rohanni. Ha nem botlik el, el se kapom. Annyira felment bennem a pumpa, hogy mindhármónk életét veszélyezteti a teljesen random hülyeségével, hogy felpofoztam ott helyben, nem is kicsit. Pár napig bűntudatom volt, zombi voltam, de ma már úgy gondolom, hogy jogos volt, azóta a pofon és a hosszú beszélgetés után nem történt ehhez hasonló sem.
2021. márc. 25. 11:19
 30/30 anonim ***** válasza:
70%
Ja és lehet szidni akinek csak egy gyereke van (bizos szörnyű neked, hogy nekik nem kell a Csokk vagy tudom) de láttál más akárhány gyeres gyereket kirohanni? Erre válaszolj. Utolsó voltam
2021. márc. 25. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!