Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermekes anyukák ti hogy...

Kisgyermekes anyukák ti hogy tanultatok meg teleportálni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen annyi teendő lenne, munka csak vállalhatatlan időben, és nem értik meg, hogy képtelenség egyszerre dolgozni és az iskola előtt vàrni a gyereket.

Már fogalmam sincs mit csináljak.

Segítsègem csak anyukám lenne, de ő is még dolgozik és ritkán ér rá.

Munkaidőm alapból több lenne mint amit iskolában van a gyerek ...alapból kb egy óràt le kell csalnom ehhez, de ugye “kedves és jóindulatú”kollégák mindig vannak...aki fejhangon üvöltött velem, hogy le fogja vonatni.

Sehol nincs normális munka vagy a munka látja kárát vagy a gyerek, bár ez egyenlőre nem opció 6 és fél évesen.

2021. febr. 15. 11:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Ha egyedülálló anya lennék, akkor nehezebben oldanám meg, de mivel nem az vagyok, nem kell kettészakadnom. Az apja viszi, én hozom, problem solved, nem kell csúsztatnom miatta és ellógnom sem a 8 órából.
2021. febr. 15. 11:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Az apja sem végez korábban, teljes munkaidős szintén. Most itthon vagyok vele mert beteg, ezért tudok írni napközben.
2021. febr. 15. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
8-16:30-ig dolgozom, így fél8-ra viszem oviba és 5-re érek oda érte.
2021. febr. 15. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk is teljes munkaidős az apa is, de meg tudtuk oldani, hogy ő később, én hamarabb kezdek. Én 7-re megyek, fél 4-kor végzek, ő 8-ra ér be, fél 5-kor végez.
2021. febr. 15. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Én 6 órában mentem vissza dolgozni és uģy is maradtam, mert egyébként lehetetlen kategória.

Most szerencsére ez a vírus is besegített a home office-szal

2021. febr. 15. 12:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Oviba még csak csak beestem de most elsős és itt valahogy annyira sokszor még a napközi is elmarad...

4 Fix a munkaideje , az egész céget nem szervezik át miatta. Neki is csak egy kis munkaidő lecsípéssel ment volna, hogy odaérjen a gyerekért de nála nem kockàztatjuk meg, elég jó keresete van.

5 Igen a 6 órás jó lenne de kb sehol nem találok ilyet, vagy ahol igen ott is tömbösítve van akkor meg rosszabbra jön ki mint a 8 órás.

2021. febr. 15. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a nagyobb már önjáró, a kicsi ősszel kezdi a sulit. Egyedül vagyok velük és most ugye a nagyszülők is kiestek. A nagyobbnál is úgy volt, hogyha nincs napközi, akkor volt ügyelet, illetve focizott az udvaron vagy üldögélt, olvasott, kártyáztak... a folyosón (mindig voltak mások is, sőt olyanok is, akikért még később tudtak jönni és mi vittük inkább haza addig vendégségbe), illetve a legtöbbször 4-5-ig lefedtük egy különórával épületen belül. Ebben reménykedem most is. Kirakni nem fogják az ajtó elé. (3.)
2021. febr. 15. 12:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Elsős most, kirakni nem fogják de volt már eset amikor fél 5 kor a takarítónő vigyázott rá, mert a tanárok már mind leléptek. Ez van sajnos, nekem kell alkalmazkodni. Most a vírus miatt nincsenek is szakkörök nálunk legalábbis. ( vagy már mindent erre fognak)
2021. febr. 15. 12:59
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
és ha elmarad a napközi, kidobják a gyereket az utcára? :O
2021. febr. 15. 13:02
 10/14 A kérdező kommentje:

Ha elmarad akkor előző nap be van írva az ellenőrzőbe de volt már olyan is, hogy reggel tudtam meg.

De ilyenkor mi mást tudok tenni mint szedem a cuccom és indulok a gyerekért? Nem hagytam ott nyilván. Ekkor volt éppen az amit írtam. Kedves kolléga fej hangon ordibálása, hogy levonatom ...

2021. febr. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!