Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én fiaim unatkoznak...

Csak az én fiaim unatkoznak állandóan?

Figyelt kérdés
Imádom őket de ezzel az egy szóval világgá tudnának kergetni. Unatkozok. Állandóan unatkoznak. Két fiam van, a nagy 11 a kicsi 6 éves. Ha éppen nem egymást ölik, akkor unatkoznak.Nagyon sok játékuk van, lego, kirako, társas, autók, kártyák.. Minden!!!E mellett kaptak pár hete egy x boxot (tesóm kölcsön adta az övét,azzal elvoltak) gondoltuk veszünk mi is,persze nekik való játékkal,kb heti 1-2 x játszanak vele. A társas, kirako is csak akkor van elő véve ha én is odaülök a kicsivel, egyedül vagy tesoval nem játszanak.Minden csak ideig óráig tart, és őszintén nincs mindig időm, energiám, meg kedvem sem játszani. A nagyobb gyerek is állandóan unatkozik, egyszerűen nemtudok mit kitalalni már nekik. Csak én, mi vagyunk így ezzel? (mostanában azon gondolkozom hogy ku.va s.ar anya lehetek ha állandóan unatkoznak)
2021. febr. 15. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiaim is ekkorák és folyton unatkoznak - persze ha nem lehet képernyőt nézni. Aztán fél óra alkudozás és nyűglődés után feltalálják magukat (és vagy ölik egymást vagy jóban vannak, lehetőleg 5perces váltásokban). Nem kell őket folyton szórakoztatni, engedd ezt el. Az unalom egy ajándék, hogy fejlődhessen a kreativitásuk :D
2021. febr. 15. 11:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Lányom 11 éves, volt egy időszak, mikor mondogatta. Aztán valahogy "elmúlt" vagy nem tudom.

Ha csak nem mínusz - 15 fok van, kint van az udvaron, a kutyával játszik, de annyira nincs jó idő, hogy sokáig lenne kedve kint lenni.

Társasozni szoktunk 3-an,de van, hogy csak ketten.

Ha nincs farkasordító hideg menjetek el sétálni, de a legjobb ha kertes házban laktok, udvaron ki tudják szaladgálni magukat.

2021. febr. 15. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!