Van olyan, hogy 1 éves gyerek nem szereti az anyját?
Figyelt kérdés
1 éves gyerkőc mellett visszamentem dolgozni. Home office lesz, de amíg ismét visszarázódok, be kell mennem néha pár órát.
Először, mikor többet voltam távol, a gyerek mintha nem is örült volna nekem, épp csak rám nézett, mosolygott, aztán játszott tovább, a sírás kerülgetett. Bezzeg amikor apa érkezik, rohan az ajtónak...
2021. febr. 12. 19:12
1/10 Derjaderja válasza:
Ez egy ilyen érzelmi elhárítás, védekezés ilyenkor a távolléted okozta fájdalom ellen.
2/10 anonim válasza:
Normális reakció ennyi idősen. Próbáld meg ne a lelkedre venni. Apa más. Ő első perctől kezdve hol ott van, hol nem.
3/10 anonim válasza:
Miért akarod, hogy szenvedjen a hiányodtól?? Örülj inkább, hogy sikerült olyan mély bizalmat kialakítanod benne, hogy nem viseli meg egy kis távollét.
4/10 anonim válasza:
Természetes, hogy te otthon vagy,apa minden nap elmegy és megtanulta, hogy örültök mikor haza jön. Az hogy te egyszer, egyszer nem vagy ott, nem állandó. Én 3napot korházba voltam le sem tojta,kaptam puszit és ennyi. Kiegyensúlyozott tudja, hogy te vagy a biztos pont, mindig ott vagy, vagy visszajössz.
5/10 anonim válasza:
Te eddig mi sig ott voltál. Apa azért érdekes mert nyílván kevesebb időt tud vele lenni. Az apák viccesek.
Kész pont. Ennyi. Nem kell belelovalni magad a hülyeségbe. A gyerek szeret, csak nem voltál még annyit távol, hogy feltűnjön számára.
Amellett meg.. Jön az a szepa még ne aggódj. 🙄
6/10 A kérdező kommentje:
Persze örülök, hogy jól elvan nélkülem, csak mintha nem is örült volna, hogy hazaérkeztem. De akkor ezek szerint ez jó dolog 😊
2021. febr. 12. 20:07
7/10 anonim válasza:
Most ha olvasni (meg gyakorizni:-) is tudna), szerintem a kérdésed megfogalmazása miatt MINIMUM!! megsértödne (szerintem jogos lenne ha leköpne!): "1 éves gyerkőc" Ennyire nem vállalod fel a gyerekedet? Nem kisfiam, nem kislányom, hanem gyerköc???? Szoval még az a mosoly is tulzás volt részéröl!!!!
8/10 anonim válasza:
Semmi baj a gyerkőc szóval 🤦♀️🤦♀️😂
9/10 anonim válasza:
Egy 1 éves gyereket nem hagyok egyedül, nem dolgozom 1 éves gyerek mellett.
De tudom, a karrier.
Hát ezt kapod vissza, ne csodálkozz.
10/10 A kérdező kommentje:
Én sem hagyom egyedül, de nem a beszűkült ősanyákat kérdeztem, bocsi, hogy nem jeleztem előre 😅
2021. febr. 13. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!