Hogy lehetünk ennyire pechesek? Megint kimarad a farsang?
Bölcsiben beteg volt. Első oviban beteg volt. Középső csoportban holnap lesz: estére belázasodott.
A szívem szakad meg, hol sírni hol ordítani tudnék. Idén már tényleg várta, annyira csalódott. Kérdésem költői, muszáj kiadnom. Nagyon bánt.
20, ja, nálunk is behoztak 10 (!) gyereket így. Csütörtökön még 10-en voltak, a pénteki farsangra hirtelen 20-an, holott meghirdettek pótfarsangot is, hogy ne jöjjenek betegen. Na most meg mi vagyunk betegek.
Be kellene tartani, hogy 3 nap tünetmentesség szabályt, s nem csak covid idején.
23 Nem érthető
Neked érthető, valószínűleg azért, mert neked is kinyalta a popidat az élet.
Sokan viszont nem ilyen szerencsések és azoknak ez a kérdés egy üres picsogásnak tűnik.
Azért nem tudnak kedvesen reagálni, mert akik a gyakorira járnak, többnyire gondokkal küzdenek. És a kérdező "gondja" csak neki az, itt a többség jóval súlyosabb, valódi gondokkal küzd.
Ha pl azt írta volna, hogy sajnos visszaesett a szobatisztaság oviban, mit csináljon, vagy csak ugyanolyan színű ételeket eszik meg, gond lehet? Vagy nem akar a gyerek oviba járni, sír folyton, vagy éppen küldik az óvónők pedagógiai szakszolgálati vizsgálatra. Na ezek problémák, és kérdést érnek.
25, és ki vagy te, hogy megmond, hogy kinek mi lehet a probléma?
Lányom tartós beteg, mellette fejlesztésre szorul, sokat járunk kórházba, rengeteget teszünk azért, hogy megközelítőleg hasonló módon élhessen, mint a korosztálya...
emellett igenis probléma lehet egy piszlicsárénak tűnő farsang is.
Miért?
Mert a gyereket bántja, b+, hogy kimarad valamiből, amire készült.
Ez nem az én véleményem. Én csak tapasztalatból írtam, hogy SZERINTEM ezért kaphatott ennyi, vele nem egyetértő választ. Ennyi.
Én nem értettem vele egyet, de nem is voltam ellene. Hidegen hagy ez a téma, csak azért olvasok itt ilyen megosztó kérdéseket, mert érdekel, hogy az emberek hogy reagálnak, főleg ha ilyen "szélsőséges"
26-os, köszönöm, pont így. Kérdésem után másnap már tök higgadtan voltam ezügyben. Mint írtam, kérdésem költői, ventillálni jöttem ide. De írhattam volna azt is, hogy már megint beteg, vagy hogy kimaradok a munkából.
De nem kell bizonygatnom az eletem senkinek, de a farsang kimaradása akkor is okozhat 3 óra rossz érzést, ha 38 évem alatt 5 csaladtagom halt meg rákban és mindet közvetlen közelről láttam végig szenvedni az úton, és ideje korán lettem árva, ha a gyermekem megszületésére éveket kellett várnunk és megannyi orvosi vizsgálat után végül sikerült. Kérdésemből nem látszik, hogy idegrendszeri éretlenség miatt mennyi magatartás gondot kezeltünk türelemmel. Szintén nem látszik, és nem gondoltam volna hogy le kéne írnom, hogy volt szobatisztaság gond és közel 4 évesen tette le a pelust. Hogy jártunk pszichológushoz valamint mai napig fejlesztőre.
Ez a gyakori kérdések. Minden ideírt kérdés egy életből közeg nélkül kiragadott aktuális és háttér ismeret nélküli pillanatnyi probléma. És nem baj, ha ír valaki támadó választ, valószínűleg az ő gyermeke még nem maradt ki farsangról. De én nem kívánok neki rosszat, ne tapasztalja meg ezt a 4 éves gyermeke.
26 nem tudom minek játszod itt a védöügyvédet, a kérdésen rengetegen kiakadtak, akkor valami probléma csak van vele, nem?
Viszont: valóban kiírhat ide bárki bármilyen kérdést, akármekkora hülyeség is és bárki válaszolhat is rá, ezt kellene elfogadni, bár ahogy elnézem a kérdezönek ez sikerült, neked viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!