Farsang az oviba?
Figyelt kérdés
Lehetne menni nekem is az oviba a lánnyal farsangozni. Az az apró bökkenő hogy nekem is be kell öltözni. Az egyik fő hogy nem tudom mibe mert elég dagi vagyok.
A másik pedig a 2 tesó.
Biztos a kisebb is élvezné a jatékokat neki is meglenne már a szerelése. A legkisebbet meg nem igazán szeretném még.
Imádja a lányom a jégvarázst. Elza lesz a fiam meg villám mquuen vagy darth vader az mindegy is.
Szeretnék menni mert eddig nem tudtunk semmire mivel mindig beteg volt. Csak egyedül vagyok így mindenkit vinnem kell.
Milyen ruhát tudnátok nekem mondani?
2018. jan. 29. 12:51
1/9 anonim válasza:
Legyél hógolyó. Az csak egy nagy fehér polo vagy pulesz. :D
2/9 A kérdező kommentje:
😂😂😂
Ez jó!
Csak orrot kell szereznem.
A lány ugyis Elza lesz.
2018. jan. 29. 13:04
3/9 anonim válasza:
Esetleg valami gyümölcs, például eper? Ahhoz csak egy sima piros póló kell, amire rajzolsz fekete pöttyöket meg a fejedre csinálsz egy zöld "koronát".
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek eszembe se jutottak. Csak látom itt a boszorkány jelmezeket meg a had ne irjam le milyen cuccokat. ☺
Ezek jók.
2018. jan. 29. 13:24
5/9 anonim válasza:
Én teljesen bele őszültem mire kitaláltam és megcsináltam a gyerekeknek a jelmezeket, aztán kiderült,hogy a szülőknek is jelmezbe kellene menni (hát nem olvastam el rendesen a papírt,van ilyen) de mivel már a hátam közepére se kívántam az egészet + fél napom se lett volna a dologra,így szépen felvettem egy fehér köpenyt és óvónéni lettem.
6/9 anonim válasza:
Köss a bokádra egy csavart és Te leszel a csavarhúzó :) Barátnőm ezzel a módszerrel csalt mosolyt az arcokra :)
7/9 anonim válasza:
A csavarhúzós vagyok, én nem bonyolítanám túl (ha a csavaros nem tetszik): fekete gatya+felső, szemcerkával bajusz és egy hajpánt amite fület raksz és kész a feketemacska.
8/9 anonim válasza:
túró tudi?? fehér póló piros pöttyökkel.
9/9 anonim válasza:
cicafüles hajpánt és rajzolsz pár bajuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!