Ha hőemelkedése van gyermekednek, nem viszed oviba?
Ha kicsit köhög, vagy vizesen folyik az orra, akkor viszem.
Ha hőemelkedése van, vagy sűrű orrfolyás, akkor egyértelműen otthon maradunk.
ha köhög kicsit, vagy folyik az orra, akkor viszem.
De ha hőemelkedése volt akár este is, és reggel már semmi, akkorse viszem..az mindig jelez vmit..
Én nem viszem be, ha betegnek látom. Ha vizesen folyik az orra az is nagyon szar tud lenni, ha kicsit köhög az is tud fájni. De én megtehetem, mert itthon vagyok a kistestvérrel. Az ünnepeket úgy oldja meg nálunk az ovi ha beteg a gyerek akkor csak az ünnepségre beviszem, majd hazahozom. Mikuláskor és farsangkor is így volt most.
Lányomnál a hőemelkedés a láz előszobája. Fél nap és magas láz lesz belőle. Mindenki kiismeri a saját gyerekét. De az a véleményem, hogy bár a gyerekeken nem látszik úgy a láz/hőemelkedés levertsége mint egy felnőttnél, mégiscsak azt jelzi, hogy a szervezete fertőzés ellen harcol. Ne ossza már tovább akkor a többieknek.
Ez egy ilyen életkor. Át kell vészelni. Ki kevesebb betegséggel, ki többel. Mire iskolásak lesznek, lecsökken ez a mennyiségű fertőzéses megbetegedés.
Szeptember ota most beteg először.
Nálunk nem lehet be oviba olyan gyerek aki bwteg még farsangra sem. De nem is vinném be arra az időre sem amig tart a "buli".
Azt azért sajnálom, hogy lemarad. A bölcsiben tavaj is pont így jártunk....
Egyébként egész nap fekszik. Húzza az ágy.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Ez a nagyokos ismerősöm anyososm volt!
Délután is árt jön. Azt mondja nekem 5 perc után nem is köhög a gyerek. Egész nap fel sem kelt. Pont akkor mikor a mama itt volt egy kicsit magához tért...
Éjszaka megint 40 fokos láza volt.
De anyósom szerint nem beteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!