Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha hőemelkedése van gyermekedn...

Ha hőemelkedése van gyermekednek, nem viszed oviba?

Figyelt kérdés
Kiscsoportos. Holnap lesz a farsang. Vittem dokihoz már mert köhögött is. Ismerősöm szerint vihettem volna..... Én nem viszem olyankor. Rá is éreztem mert kértem két napot mert én már a multhéten is nagyon meg voltam fázva. Így mindenképp kimarad a farsangbol. Nálatok be lehet a gyerek ha beteg az oviba?

2016. febr. 8. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kéne vinni betegen? Az a normális, hogy nem viszed és pont az ilyen felelőtlen szülők miatt van annyi betegség mindig az ovikban, mint az ismerősöd.
2016. febr. 8. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha kicsit köhög, vagy vizesen folyik az orra, akkor viszem.

Ha hőemelkedése van, vagy sűrű orrfolyás, akkor egyértelműen otthon maradunk.

2016. febr. 8. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vittem betegen, és a hőemelkedés már betegség tünete. Akár farsang van, akár nem, egyrészt a gyereket sem akarnám jobban megbetegíteni, másrészt a többi gyerekkel és szülővel szemben is kiszúrás, ha így beviszed, és más meg elkapja. Az óvodában csak egészséges (mármint nem fertőző) gyereknek van helye, és kész. Egyébként volt is már olyan, hogy szóltam az óvodavezetőnek, hogy valaki behozta a bárányhimlős gyerekét óvodai rendezvényre, mert jaj szegény, hát ne maradjon ki belőle.
2016. febr. 8. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

ha köhög kicsit, vagy folyik az orra, akkor viszem.

De ha hőemelkedése volt akár este is, és reggel már semmi, akkorse viszem..az mindig jelez vmit..

2016. febr. 8. 13:12
 5/10 LadyLoss ***** válasza:
73%

Én nem viszem be, ha betegnek látom. Ha vizesen folyik az orra az is nagyon szar tud lenni, ha kicsit köhög az is tud fájni. De én megtehetem, mert itthon vagyok a kistestvérrel. Az ünnepeket úgy oldja meg nálunk az ovi ha beteg a gyerek akkor csak az ünnepségre beviszem, majd hazahozom. Mikuláskor és farsangkor is így volt most.

Lányomnál a hőemelkedés a láz előszobája. Fél nap és magas láz lesz belőle. Mindenki kiismeri a saját gyerekét. De az a véleményem, hogy bár a gyerekeken nem látszik úgy a láz/hőemelkedés levertsége mint egy felnőttnél, mégiscsak azt jelzi, hogy a szervezete fertőzés ellen harcol. Ne ossza már tovább akkor a többieknek.

Ez egy ilyen életkor. Át kell vészelni. Ki kevesebb betegséggel, ki többel. Mire iskolásak lesznek, lecsökken ez a mennyiségű fertőzéses megbetegedés.

2016. febr. 8. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hőemelkedése van nem viszem oviba.
2016. febr. 8. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Szeptember ota most beteg először.

Nálunk nem lehet be oviba olyan gyerek aki bwteg még farsangra sem. De nem is vinném be arra az időre sem amig tart a "buli".

Azt azért sajnálom, hogy lemarad. A bölcsiben tavaj is pont így jártunk....

Egyébként egész nap fekszik. Húzza az ágy.

Köszi a válaszokat mindenkinek!

2016. febr. 8. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hőemelkedéssel semmiképp se vinném! Nálunk nem vihetjük ha kapott gyógyszert! Mondjuk nem is vinném!
2016. febr. 8. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hőemelkedésel nem viszem .
2016. febr. 9. 05:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Ez a nagyokos ismerősöm anyososm volt!

Délután is árt jön. Azt mondja nekem 5 perc után nem is köhög a gyerek. Egész nap fel sem kelt. Pont akkor mikor a mama itt volt egy kicsit magához tért...

Éjszaka megint 40 fokos láza volt.

De anyósom szerint nem beteg....

2016. febr. 9. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!