Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehetünk ennyire pechesek...

Hogy lehetünk ennyire pechesek? Megint kimarad a farsang?

Figyelt kérdés

Bölcsiben beteg volt. Első oviban beteg volt. Középső csoportban holnap lesz: estére belázasodott.

A szívem szakad meg, hol sírni hol ordítani tudnék. Idén már tényleg várta, annyira csalódott. Kérdésem költői, muszáj kiadnom. Nagyon bánt.

2021. febr. 10. 01:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
22%
Inkább örülj neki. Megúsztad.
2021. febr. 10. 01:22
 2/37 A kérdező kommentje:

Én nem leszek bent. Csak a gyerekek, akik amúgy is minden nap találkoznak. Jelmez kész, főpróba kész. Izgatott. Csak délelőtt a csoport szobában jelmezben parádéznak.

Komolyan bánt, ilyen élményt elvenni Tőle...

2021. febr. 10. 01:30
 3/37 anonim ***** válasza:
87%

Mégis mit úszott meg, első? A jelmez gondolom már megvan, csak reggel kéne ráadnia. Ebben én semmi extra dolgot nem látok, szóval sok melója már nem lenne benne a kérdezőnek, ellenben a gyereke kimarad egy tuti programból, főleg most ebben az ingerszegény, szürke és unalmas időszakban.

Nagyon szomorú, hogy nálatok mindig ilyenkor jön közbe valami betegség. Nálunk januárban volt a farsang, drukkoltam, hogy ne legyen beteg a lányom, nagyon szuper programot csinált az ovi.

Sajnos sokat nem tudsz tenni, max bízol benne, hogy a következő összejön. Abszolút átérzem a dühödet, tényleg pech. :(

2021. febr. 10. 01:40
 4/37 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, mennyire kooperatív az ovi, de nem lehetne beszélni az óvónőkkel, hogy tartsanak egy pótfarsangot? Szerintem a gyerekeknek se lenne ellenére még egy beöltözés. Hálából vinnék némi édességet, amit szétoszthatnak a gyerekek közt.
2021. febr. 10. 05:19
 5/37 anonim ***** válasza:
95%
A lányom utoljára bölcsiben volt farsangon azóta most sikerült első osztályban mert mindig akkor volt beteg. Itthon farsangoltunk, megértette sajnos ez ilyen.
2021. febr. 10. 05:57
 6/37 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk is most beteg volt, kimaradt, meglepett, de én szomorúbb voltam, mint ő!
2021. febr. 10. 06:17
 7/37 anonim ***** válasza:
24%
Ha ráérek, majd akkor sajnállak titeket.
2021. febr. 10. 06:32
 8/37 anonim ***** válasza:
73%

Persze, ez rossz dolog, elhiszem, hogy a gyerek csalódott, de hogy emiatt sírni és ordítozni tudnál, az enyhén túlzás...

Mi lesz veled, ha majd valami tényleg komoly problémátok lesz?

2021. febr. 10. 06:50
 9/37 anonim ***** válasza:
86%
Ha meggyógyult, áthívod 2-3 csoporttársát, és megkéred, hogy jelmezben jöjjenek. A reakciód meg túlzó, én max kínomban röhögnék rajta. Igaz, nálunk eddig a 3 gyerek 10 év alatt összesen csak 1 farsangról csúszott le, izé, lekopogom, mert pénteken lesz a suliban.
2021. febr. 10. 07:32
 10/37 anonim ***** válasza:
39%
Ja has most kiakadsz, akkor mi lesz majd akkor, ha 15 évesen azzal jön haza, hogy terhes vagyok?
2021. febr. 10. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!