Hogy lehetünk ennyire pechesek? Megint kimarad a farsang?
Bölcsiben beteg volt. Első oviban beteg volt. Középső csoportban holnap lesz: estére belázasodott.
A szívem szakad meg, hol sírni hol ordítani tudnék. Idén már tényleg várta, annyira csalódott. Kérdésem költői, muszáj kiadnom. Nagyon bánt.
Én nem leszek bent. Csak a gyerekek, akik amúgy is minden nap találkoznak. Jelmez kész, főpróba kész. Izgatott. Csak délelőtt a csoport szobában jelmezben parádéznak.
Komolyan bánt, ilyen élményt elvenni Tőle...
Mégis mit úszott meg, első? A jelmez gondolom már megvan, csak reggel kéne ráadnia. Ebben én semmi extra dolgot nem látok, szóval sok melója már nem lenne benne a kérdezőnek, ellenben a gyereke kimarad egy tuti programból, főleg most ebben az ingerszegény, szürke és unalmas időszakban.
Nagyon szomorú, hogy nálatok mindig ilyenkor jön közbe valami betegség. Nálunk januárban volt a farsang, drukkoltam, hogy ne legyen beteg a lányom, nagyon szuper programot csinált az ovi.
Sajnos sokat nem tudsz tenni, max bízol benne, hogy a következő összejön. Abszolút átérzem a dühödet, tényleg pech. :(
Persze, ez rossz dolog, elhiszem, hogy a gyerek csalódott, de hogy emiatt sírni és ordítozni tudnál, az enyhén túlzás...
Mi lesz veled, ha majd valami tényleg komoly problémátok lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!