Hogy lehetünk ennyire pechesek? Megint kimarad a farsang?
Bölcsiben beteg volt. Első oviban beteg volt. Középső csoportban holnap lesz: estére belázasodott.
A szívem szakad meg, hol sírni hol ordítani tudnék. Idén már tényleg várta, annyira csalódott. Kérdésem költői, muszáj kiadnom. Nagyon bánt.
Ne haragudj, de ez a kiakadás bőven indokolatlan. Könyörgöm, bölcsis még!!!! Annyi, de annyi rendezvény vár még rá, hogy unalmas is lesz.
Add rá otthon. Vegyetek fel ti is jelmezt. Süssetek farsangi fánkot. Vegyél arcfestéket, fessétek ki egymást.
Nézd, most ráadásul még a covid is bekavar, annnyian maradnak le annyi mindenről. De a másik véglet se jobb, amiben még a pandémia előtt volt részünk.
Az én gyermekem 4 évig járt oviba, ma már 4. osztályos.
Ha azt nézzük, tanévente van
1 Halloween,
1 Mikulás,
1 karácsony,
1 farsang,
1 Anyák napja
A suliban még hozzájön az ünnepélyes évnyitó, az évzáró+biziosztás.
Rohadt sok ünnep. Oviban tuti minimum 2-ről minden gyerek lemarad.
Engedd el.
Nem bölcsis, bocs, ovis.
És téged utánoz. Ha te lazább lennél, őt sem érdekelné az egész.
Jajj hagyjuk már az utánzós dolgot!
Nekem nagyon rossz volt, hogy most a gyerekem kimaradt, neki meg meg se kottyant, azt mondta “nem érdekel”. Mikor sajnálkoztam, hogy mi lesz így az utolsó ovis farsangjával.. Nèztük a fotókat, én majdnem sírtam, őt meg nem érdekelte!
Jó lenne már leállni a gyerek átveszi a szülő viselkedèsét dologgal, nem, mert nekik is van fontossági sorrendjük, érzéseik, ha egy órával később fekszik le, én meg aggódok hogy fog felkelni, őt akkor se érdekli és örül, hogy még nem alszik! A gyerek nem utánoz minket!
Oh, mekkora pech! Ezt most nagyon tultoltad.
Simán előfordul, hogy a rengeteg óvodai és egyéb ünnepség közül beteg valamelyiken egy gyerek. Mi pl. tavaly húsvétkor kórházban voltunk, mégsem csaptam ekkora hisztit, örültem, hogy meggyógyítják a lányomat, a tojáskeresés meg elmaradt, úgyis van mikulás, karácsony, szülinap, névnap, el vannak kényeztetve ezek a jó helyre született gyerekek.
Arról már nem is beszélek, hogy a covid miatt minden gyereknek marad el ünnep, foglalkozás, az én lányom is nagyon menne balettra, csak nincsen nyitva. Most akkor kapjunk sirogörcsöt?
Na hogy legyen aki veled ért egyet: átérzem. Lányom is nagyon készült, de lemarad róla, pedig még csak nem is beteg, már meggyógyult, de nem telt el 10 nap, nem engedik vissza. Nagyon várta, már a múlt farsang után eldöntötte, hogy mi lesz, együtt készítettük a jelmezt. Az itthon felveszi, nem ugyanaz.
(Ja nagycsoportos, de még egy anyák napi ünnepségen nem voltunk. És az idei is elmarad, iskolában már nem tartanak.)
Én is anyuka vagyok, és nem 5.osztályosként hoztam a világra:)
Én simán bevinném ha a közérzete jó meg a láza lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!