A rózsaszín pólót és rövidnadrágot mennyire tartjátok unisexnek gyerekeknél?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 16:09
11/19 anonim válasza:
Max, ha olyan helyre megyek, farmer nadrággal egy fain kis rózsaszín ing. Mint a felnőtteken, (nekem az tetszik) de a gatyesz már nem.
12/19 anonim válasza:
Na én sem adnék a fiamra rózsaszint.Szerintem nevetséges,igaz a tévében is láttam már férfiakon rózsaszint de ronda!
13/19 anonim válasza:
Én hamarabb adok a lányomra kéket, mint a fiamra rózsaszínt. Nekem a rózsaszín nem unisex. A piros még igen, a zöld és a sárga szintén, de a rózsaszín nem. Még mintával se.
Ettől független nem fikázom le azt, aki ráadja a fiára, de én nem fogom.
14/19 anonim válasza:
Én a kisfiamra rózsaszín ruhát tuti, hogy nem fogok adni, akkor sem, ha esetleg autó, traktor stb. van még rajta, se pólót, se pulcsit, se inget. A piros az más, meg pl. a narancs- és citromsárga, az unisex. A rózsaszín ruhákat megtartom a lányaimnak, mert az szerintem abszolót lányos szín.
15/19 anonim válasza:
Jujj szerintem sem passzol egy kisfiúhoz a rózsaszin, hiszen ez az echte lányos szín már nagyon régóta. Felnőtt, fiatal férfiaknál megint más, most az divat, de gyerekeknél azért kicsit konzervatívabb a divat (még). Szóval én a fiamra biztos nem adnék rózsaszínt, mert az tényleg csak a kislányok privilégiuma.
16/19 anonim válasza:
Két szín van szerintem, ami nem uniszex.
Az egyik a rózsaszín, az igenis lányos szín.
A másik a világoskéknek az a tipikus "babakék" árnyalata, amit viszont lányomra nem adnék, legalábbis pici korban, mert akkor még nagyon tipikus színnek tartom. Később egy ilyen kék pörgős szoknya már nem gáz, de rózsaszínt a pasikon sem bírom.
17/19 Piciregica válasza:
Én nem adnék a fiamra rózsaszínt,mert lehet,hogy az a trend,de nem szabad elfelejteni,hogy nem abban a korosztályban.Az ő korosztályuk inkább cikizi ki őket,és mondják rájuk,hogy "kislány",mint hogy azt mondják egymásnak hogy "milyen trendi vagy!"Meg a személyiségfejlődésükben is fontos szerepet játszhat ha rózsaszínt adsz rá egy kisfiúra...
18/19 Son válasza:
valaki aztírta hogy a rózsaszín lányos szín, nos nem így gondolom.Régebben valóban így volt de mamár a fiúknál a rózsaszín az egyik legdivatosabb cucc...persze nem a lányos fazon..és én rövidnadrág helyett csőnacit hordanák mellé..
19/19 Piciregica válasza:
Am hány éves vagy?MErt írtuk,hogy a tiniknek meg a férfiaknak divatos a rózsaszín,de a kérdező GYEREKEKkel kapcsolatban kérdezte./előtted kommentelő vagyok...meg már az utánad is :P/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!