A rózsaszín pólót és rövidnadrágot mennyire tartjátok unisexnek gyerekeknél?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 16:09
1/19 anonim válasza:
2/19 anonim válasza:
Semennyire.A rózsa szín kislányos.Unisex a sárga,zöld nekem még a narancs is belefér.
4/19 anonim válasza:
A szőkéknek egyenesen jól áll!
Mostanság már egyre jobban unisex szín. Én már láttam rózsaszín fiú úszóalsót is. Bár a fiamnak csak pólóban van ilyen, de lehet hogy kap még tőlem nadrágot is.
5/19 anonim válasza:
Én nem adnék a fiamra rószaszínt...
6/19 anonim válasza:
Nálunk a kisebbik fiú, ő most hat éves, de biztosan állíthatom, hogy a rózsaszínt nem venné fel, viszont a sárga (lehet az narancs vagy citrom) nagyon jól áll és tetszik is neki.
7/19 anonim válasza:
Semennyire,semmilyen mintával vagy kiegészítővel.Az összes többi szín mehet fiúknak is,kivéve ezt.
8/19 anonim válasza:
Van olyan fiú, akinek jól áll és van akinek nem. A férjem kapott tőlem egy rózsaszín inget és rendszeresen hordja. Jól is áll neki és szürke nadrághoz csak ez passzol.
9/19 anonim válasza:
pirosat szívesen adok, de rózsaszínt soha nem adnék rá
10/19 anonim válasza:
Rózsaszint én se adnék rá a fiamra.Nekem az lányos szin és van 1 kislányom is,ő hordja a rózsaszin dolgokat.Igaz,vannak a fiamnak unisex szinű ruhái pl. narancssárga,citromsárga,zöld,piros,a kinőtt ruhái közül adok a lányomra is ilyen szinűeket,úgyhogy nemcsak lányos ruhái vannak.
Sztem a rózsaszin csajos szin,nem a fiúknak való....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!