Hol tudnék pamut rövidnadrágot venni?
Sajnos ezt kérnek a bölcsibe és összesen 3 darab van.Még legalább 4-5 darabot vennem kéne.
Pamut rövidnadrágja van vagy 10 de ezek nagyon rövidek.
Olyan kell ami a térdéig ér.Mint írtam ebből csak 3 darab van.98-104-110es méretet hordunk.
A teszvesz vatera kizárva.
Turiba és bababizományiba már néztem sehol nem árulnak már.Gyerekruha boltba is voltam vagy 3 ba ott sincs már.
Debrecenbe vagy nyíregyházán keresnék első sorba.De esetleg ha valakinek lenne eladó postán is érdekelne a dolog.
Én a kínaiban még láttam rövidgatyókat, meg ha rákérdezel, akkor lehet előkeresik kisebb boltokban az eltett nyári ruhákat.
Bocs, de a bölcsiben miért kérnek rövidnadrágot? Csak kíváncsi vagyok.
Azért kérnek rövidnadrágot mert harisnyába vannak bent és a harisnyára rövidnadrágot kell adni mert fűtenek bent a csoportszobába.
Köszi az ötletet majd benézek egy kínai üzletbe is.
Hát értem. Bár nálunk nem volt meghatározva, hogy miben vannak. Amiben anya kényelmesnek érezte, esetleg otthon is olyanba játszott.
Fiad van vagy lányod?
Én a lányomat hordtam melegítőben, meg harisnya szoknya kombóban.
De látszik ezt is bölcsödéje válogatja. :)
Harisnyára még térdig érő gatyó?Nem értem miért nem jó nekik a rövidebb.
Esetleg tényleg kisebb bababoltban próbálj meg rákérdezni,hátha előveszik a a nyári árut.
Szia!
Ismerősöm varrónő és bedolgozik egy cégnek,neki csinálnak megrendelésre pamut szabadidőruhákat,felsőket és nyárra tudom csináltak rövid nacikat szoknyákat meg mindenfélét!
Ha gondolod megkérdezem holnap hogy van e nekik és mennyiért!Vagy lehet hogy ha megadsz méreteket akkor legyártja nektek olyan méretűre:)!
Ha érdekel írj!
Szép estét!
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!