SOS! Mivel lehet lekötni 3 óráig egy 9 éves lányt?
Azért ebbe a kategóriába írom, mert itt több szülő van, vagy olyanok, akik értenek hozzá. Bocsássatok meg, ha nagyon hülyének tűnök, de nem szeretem a gyerekeket, és nem tudom, mi érdekli őket manapság.:D
Szóval ma kb. 5-től lepasszolnak nekem egy harmadikos kislányt, azzal számolok, hogy 8-ig a kijárási tilalom miatt. Én is introvertált vagyok, meg a kislány se beszédes, és nem tudom, hogy miről tudnék vele beszélni 3 órán keresztül. Ha meg csendben ülünk, az elég gáz. Persze megkérdezhetem miket szeret, de az ki van fújva 15 perc alatt. Mit javasoltok?
16/L
Ezzel szerintem egy ideig el lesztek:
A lényege, hogy úgy kell lerajzolni az adott dolgot, hogy a rendszer felismerje. Magyar nyelv nincs benne, de te 16 évesen gondolom tudsz annyira angolul/németül, hogy az egyszerü szavakat megértsd. (Meg rá lehet engedni az oldalra a Google fordítót is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!