Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Mivel lehet lekötni 3...

SOS! Mivel lehet lekötni 3 óráig egy 9 éves lányt?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írom, mert itt több szülő van, vagy olyanok, akik értenek hozzá. Bocsássatok meg, ha nagyon hülyének tűnök, de nem szeretem a gyerekeket, és nem tudom, mi érdekli őket manapság.:D

Szóval ma kb. 5-től lepasszolnak nekem egy harmadikos kislányt, azzal számolok, hogy 8-ig a kijárási tilalom miatt. Én is introvertált vagyok, meg a kislány se beszédes, és nem tudom, hogy miről tudnék vele beszélni 3 órán keresztül. Ha meg csendben ülünk, az elég gáz. Persze megkérdezhetem miket szeret, de az ki van fújva 15 perc alatt. Mit javasoltok?

16/L

2021. jan. 22. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Mesefilm a legegyszerűbb, vagy hozzon magával egy társasjátékot, esetleg kártya.
2021. jan. 22. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
2 hosszú mese/film, el is telt az idő.
2021. jan. 22. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel szerintem egy ideig el lesztek:

[link]

A lényege, hogy úgy kell lerajzolni az adott dolgot, hogy a rendszer felismerje. Magyar nyelv nincs benne, de te 16 évesen gondolom tudsz annyira angolul/németül, hogy az egyszerü szavakat megértsd. (Meg rá lehet engedni az oldalra a Google fordítót is)

2021. jan. 22. 16:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 9 évesen nagyon szetettem rajzolni, kifestőzni, egy ennyi idős akár már felnőtt színezővel is jól elvan. Nagyon szerettem fonni, karkötőket készíteni, vagy gyöngyöt fűzni, akár ékszereket, akár kis figurákat készíteni.
2021. jan. 22. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2021. jan. 22. 22:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Sikerült random témákról dumálni végig, adtam neki nasit, elment valahogy az idő. Eleinte nem nagyon akart beszélni, aztán bepörgött a colától.:D Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
2021. jan. 22. 23:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyönygfűzés, főleg, ha mondjuk tudsz állatokat is készíteni, origami, gyurma, kifestő, társasjáték.
2021. jan. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!