Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rábíznád a 2 éves kislányod a...

Rábíznád a 2 éves kislányod a 84 éves szomszéd nénire?

Figyelt kérdés
Ha nem nagyon is van más esélyem segítségre,eléggé ódzkodom...

2021. jan. 18. 23:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy 84 éves közel sem olyan fitt sem testileg sem szellemileg egy mozgékony 2 éveshez pedig végképp kevés.
2021. jan. 19. 05:09
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, miért kérdés ez, ha nincs szükséged rá, nem is akarod, miért bíznád rá egyáltalán?
2021. jan. 19. 06:37
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és ez hogy ő erőksödik, még erősebb NEM.
2021. jan. 19. 07:00
 24/40 anonim ***** válasza:
77%
Mi az, hogy ugrálva etette? Félre tud nyelni, szigorúan tilos étellel a szájában rohangálni, ugrálni egy gyereknek, annyi ilyen baleset van. Egyedül ne hagyd vele
2021. jan. 19. 07:11
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. jan. 19. 08:22
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nekem sincs semmi segítségem, nincs ismerősöm a környéken. 2éves a fiam, mindent meg tudok oldani vele. Szó szerint. És én is várandós vagyok. Engem lefáraszt sokszor, nem eg idős embert...

Sem erőben, sem reakció időben nincs mar a toppon a néni...

2021. jan. 19. 08:55
 27/40 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer rábíztam anyámra a gyerekem, akinek dolga volt, és rábízta az ő akkor 79 éves anyjára a gyerekemet anélkül, hogy szólt volna róla, már 10 percnyire voltam a háztól, de nem bírt megvárni, el kellett mennie. Nagyon sokáig hozzá se szóltam utána és rettenetesen kiosztottam, ez veszélyes volt. Nálatok is, hatalmas felelőtlenség akkor is, ha képben van, gyengébb, nem ismered jól, ki tudja mit csinál, megbotlik, elesik, megeteti valami marhasággal, vagy megszidja vagy bármi, biztosan nem.

Csak és kizárólag olyanra bíztam, akit leteszteltem és ablak alatt álltam fél órát, amíg azt hitte elmentem és bébiszittelt. Ha megfelelt, jöhetett utána is.

2021. jan. 19. 09:19
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem!Mi van ha a nénivel történik valami....Nem olyan fitt már azért gondolom!
2021. jan. 19. 09:39
 29/40 anonim ***** válasza:
89%
Te ismered! Függ, hogy mennyi időre, milyen körülmények között. Öt-tíz percre amíg elszaladok a sarki boltba/átveszem a futártól a csomagot/stb, simán, HA megbízható, fizikailag fitt, tudja kezelni a telefont, ha baj van és olyan biztonságos környezetben van a gyerek amit ismer és szeret, pl otthon nálunk. Órákra? Kizárt.
2021. jan. 19. 11:23
 30/40 anonim ***** válasza:
86%
nem, ha megkerdi h miert mondd azt neki h mar sikrult talalni vkit
2021. jan. 19. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!