Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rábíznád a 2 éves kislányod a...

Rábíznád a 2 éves kislányod a 84 éves szomszéd nénire?

Figyelt kérdés
Ha nem nagyon is van más esélyem segítségre,eléggé ódzkodom...

2021. jan. 18. 23:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem amiatt nem engedném, mert ő mondjuk két mesével többet enged, vagy ott mindig csokit eszik.. hanem mert 84 éves. Nem megbízható (fizikailag).

A saját Nagymamámra se bíznám rá, mert egyszerűen már túl idős hozzá, és ő sem akarná, félne hogy történik valami és ő semmit se tud tenni ellene.

2021. jan. 18. 23:29
 12/40 A kérdező kommentje:
Mondjuk,jó erőben van a néni és ért a nyelvén. Csak utálom ezt a helyzetet,mert sértődés lesz belöle.
2021. jan. 18. 23:31
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon értem, hogy miért kéne mindenáron rabizni a kicsit?
2021. jan. 18. 23:33
 14/40 A kérdező kommentje:
Csak azt a rámenősséget utálom,amivel szinte ki akarja venni a kezemből a gyerekem. Hogy majd tavasszal ő viszi sétálni. Erre csak annyit mondtam,majd meglátjuk. Mert én szülök májusban,s lesz majd bajom.
2021. jan. 18. 23:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem. Hát.. Nem irigyellek... 🤔
2021. jan. 18. 23:35
 16/40 A kérdező kommentje:
Azért,mert ebben a városban,ahol élunk,szinte senkink sincs. Rokonok állati messze. A néni is egyedül és látja hallja,h még mi hozzánk se nyitnak be túl sokan. Ezért jogot formál valamelyest.
2021. jan. 18. 23:35
 17/40 anonim ***** válasza:
92%

Május még odébb van. Addig meg annyi minden történik, sztem meg a vírushelyzet is fenn áll még majd sajnos.

Én nem merném elengedni vele sétálni pld, hiszen egy 2 éves kiszámíthatatlan, egy 84 évesnek meg a reakcióideje nem valami gyors.

Viszont lehet, hogy azt mondod, hogy atmehet a nenihez eleinte csak 10-15 percre... Aztán meglatjatok.

Leirni sem kell a nenit, az én nagyim 84 szintén, és szokott vigyázni a saját 8 és 2 éves dedunokaira, ő egy igazi belevaló dédi.

2021. jan. 18. 23:40
 18/40 A kérdező kommentje:
Meglátjuk.
2021. jan. 18. 23:42
 19/40 A kérdező kommentje:
Igazából,nem akarom túlparázni se. A kicsi eszetlenül tud menni a utcán,oda nem engedném vele. Amúgy meg álló nap megy a tévé a néninél,azelőtt ugrálva etette a kicsit,egyszer mikor átnéztem ősszel. Én kínkeservvel próbálom itthon asztali evéshez szoktatni. Szóval,nem tudom. Inkább csak együtt majd velem.
2021. jan. 18. 23:46
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre sem. Nem bízom olyanra, akiben nem bízom meg, és az alapján, amit leírtál, nekem semmi bizalomgerjesztő nincs a néniben. Nem vagyok paramami, de ez a korosztály nincs mindig a toppon, bár elhiszem, hogy itt is van kivétel, de csak egy apró figyelmetlenség és mondjuk egy nyitva felejtett ablak kell, és ott a baj, még szülőknél is megtörténik, nemhogy egy idegennél, akit nem is ismersz igazán.

Ha megsértődik, akkor sajnos így járt, ez nem a te problémád. Én a helyedben inkább más anyukák társaságát keresném, a nénihez meg max közösen átmennék néha, bár az ilyen rámenős embert nagyon gyorsan lekoptatnám, akkor is, ha idős.

2021. jan. 19. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!