Rábíznád a 2 éves kislányod a 84 éves szomszéd nénire?
Én nem amiatt nem engedném, mert ő mondjuk két mesével többet enged, vagy ott mindig csokit eszik.. hanem mert 84 éves. Nem megbízható (fizikailag).
A saját Nagymamámra se bíznám rá, mert egyszerűen már túl idős hozzá, és ő sem akarná, félne hogy történik valami és ő semmit se tud tenni ellene.
Május még odébb van. Addig meg annyi minden történik, sztem meg a vírushelyzet is fenn áll még majd sajnos.
Én nem merném elengedni vele sétálni pld, hiszen egy 2 éves kiszámíthatatlan, egy 84 évesnek meg a reakcióideje nem valami gyors.
Viszont lehet, hogy azt mondod, hogy atmehet a nenihez eleinte csak 10-15 percre... Aztán meglatjatok.
Leirni sem kell a nenit, az én nagyim 84 szintén, és szokott vigyázni a saját 8 és 2 éves dedunokaira, ő egy igazi belevaló dédi.
Semmi esetre sem. Nem bízom olyanra, akiben nem bízom meg, és az alapján, amit leírtál, nekem semmi bizalomgerjesztő nincs a néniben. Nem vagyok paramami, de ez a korosztály nincs mindig a toppon, bár elhiszem, hogy itt is van kivétel, de csak egy apró figyelmetlenség és mondjuk egy nyitva felejtett ablak kell, és ott a baj, még szülőknél is megtörténik, nemhogy egy idegennél, akit nem is ismersz igazán.
Ha megsértődik, akkor sajnos így járt, ez nem a te problémád. Én a helyedben inkább más anyukák társaságát keresném, a nénihez meg max közösen átmennék néha, bár az ilyen rámenős embert nagyon gyorsan lekoptatnám, akkor is, ha idős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!