Hogyan jelentkezhet a kislányom a szomszéd városban levő oviba?
Figyelt kérdés
2 éves, lassan eljön az ovi választás ideje, és elgondolkoztam, hogy nem helybe íratnám, hanem ahol mi dolgozunk.
Kell neki abba a városba lakcímmel rendelkeznie?
Jelentkezhetünk 2 oviba is egyszerre?
2012. jan. 25. 22:23
1/2 anonim válasza:
úgy tudom oda lehet jelentkezni ahol laktok és ahol dolgoztok :)
2 helyre is beadhatjátok
2/2 anonim válasza:
Én még itthon vagyok a kicsivel, de a férjem a szomszéd városban dolgozik, én is ott dolgoztam és fogok is.Anyukámék ott laknak ezért náluk bejelentettem egy tartózkodási helyett magamnak és a gyerekeknek, a lényeg az,hogy a tartózkodási hely szerinti óvódába felvették a gyereket, de egy másik oviban is bepróbálkoztunk, és oda nem vették fel a gyereket hiába dolgozik az apja abban a városban, elküldtek,hogy próbálkozzunk vagy az állandó lakcím szerinti vagy pedig a tartózkodási hely szerinti körzetes óvódában. Persze ez nem biztos,hogy mindenütt így van, szerintem attól is függ mennyire van túl jelentkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!