2,5 éves kisgyereknél jelentkezhet növekedési fájdalom a térdében?
Szia
Nekünk is volt ilyen,de nekem azt mondta a védőnő a növekedési fájdalom 4 után szokott inkább jelentkezni.Esetleg zsibbadt,vagy beütötte,vagy az is lehet rossz a mandulája és attól fájnak az ízületei.
Azért jobb ha megkérdezed.
Szia!
Nagyon jó a kérdés. Az én kisebbik gyerekem még nincs 2 éves, de 1 hónapja napi szinten mondja, hogy fáj a lába. Tök mindegy hol vagyunk, mit csinálunk, semmi ok-okozati összefüggést nem vettem észre. Neki mondjuk a bokája és az alsó lábszára fáj, jövő héten megyünk úgyis dokihoz, majd rákérdezek.
Én arra emlékszek, hogy már iskolás voltam és rengeteget fájt a térdem. Anyu bekötötte jó melegen, volt, hogy elég volt, de sajnos sokszor nem, és olyankor kaptam egy fél kalmopirint.
Sziasztok! köszi a válaszokat!
Voltunk dokinál és ő sem tudott jobbat mondani, ezt a növekedési fájdalmat mondta, szóval őszintén remélem tényleg csak ennyi. A neten azt írták 2 éves kortól már jelentkezhet, és általában 3 életkorban jelenik meg.Az első ilyen időszak a 2–3–4, a második 8–14, a harmadik 17–18 éves életkor.
És én is emlékszem nagyon erre az érzésre, nekem a combom fájt sokat, de nekem is már jóval nagyon koromból vannak ilyen emlékeim, de ez azért lehet mert ilyen kicsi korra nem emlékszünk vissza.
Szia!
Engem is nagyon érdekelne, hogy alakult, mert nálunk is szinte szóról szóra ugyanez és kikészít az aggodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!