Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha az apuka párja lennétek,...

Ha az apuka párja lennétek, akkor ezt tűrnétek? Ha a gyerek édesanyja lennétek odavágnátok ezt az apának?

Figyelt kérdés

Az apuka elvitte a 2,5éves gyerkőcöt 7végére,ott alvásra,de nem tudta pesztrálni-ez alatt értem azt,h elaltatni,megfürdetni,etetni,biliztetni.És mind ezt az apuka párja csinálta.Még délután aludt a gyerek,az apa elment,és az ő párja őrizte az álmát

Nem akarom leírni h melyik szemszögből gondolom,mert mint az apuka párja,mint a gyermek édesanyja szemszögéből érdekelne a véleményetek!Apuka,apuka párja,és az édesanya jóba vannak.

2010. aug. 15. 06:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én az anyuka vagyok,eddig azért nem írtam le,mert kíváncsi voltam,h ha nem adom ki magamat,így mik a vélemények!
2010. aug. 17. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Én megmondanám az apának még mindig és újra a 22:50es vagyok .:)mond meg neki, hogy nem viheti el ha így folytatja mert akkor felesleges.Hiszen ilyenkor azért viszi hogy együtt legyenek nem azért mert így mondta ki a bíróság/gyámügy..nem kötelező hogy vigye..de ha viszi akkor lesz szives vele lenni és nem elmenni otthonról..

az én apukám is ezt csinálta csak neki azóta sincs új párja..és nagyim volt velem, míg apukám elemen kocsmázni.. csak engem nagyim se szeretett..úgyhogy te jobb helyzetben vagy mert legalább foglalkozik az a nő a TE gyerekeddel..:)

17/L

2010. aug. 17. 15:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Én ezt h kocsmázott,hivatalosan nem tudom,mert nekem is a párom mondta,h látta ott a kocsiját...és ha nincs konkrét "bizonyítékom",akkor tagad!Azt meg nem szeretném mondani,h a párom látott ott:S:S:S
2010. aug. 17. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha ez így mindenkinek jó, kit zavar? na persze, ha a gyereket nem zavarja...

Azért apa törhetné jobban is magát, hogy el tudja látni a gyereket, mert ha nem adj isten a párja nem tudná, vagy egyszer nem lesz ez a párja... bajban lesz.

Apuka párja előtt le a kalappal, hogy így ellátja a gyereket,-persze ha nem anyáz közben magában...

És anyának, hát nem tudom. Ha jóban vannak, és tudja, hogy a gyereke nem szenved hiányt, nem zavarna. De azért rábeszélném apát, hogy tanuljon már meg "bánni" a gyerekével...

2010. aug. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!