Szerintetek mennyire etikus dolog bevinni magunkkal a kisgyereket a mosdóba nagyvécézésnél?
Több helyen olvastam, hogy beviszik magukkal az anyukák az 1-3 éves gyerekeket, amíg nagyvécéznek, mert "addigis szem előtt van".
Senkit sem akarok bántani, nem azért kérdezem:) De az a kisgyerek nem tud pár percet várni a járókában? Nekem is totyogósom van, és nekem eszembe se jutna bevinni magammal, elég bizarr dolognak tartom, hogy van közönség... Ti hogy gondolkodtok erről?

#20 Ja, mert attól már rögtön nem fogom tudni, hogy ordít.
Ha neked jól esik így, csináld.
Én meg majd beviszem magammal a mosdóba ha épp jobbnak látom úgy. ;)

En mindig elinditok egy videot kozben, es odakinn is megy a teve, ha sir is, tudok koncentralni annyira hogy menjen. Tekintve hogy nem ugy megyek vecere hogy na, talan kell, talan nem. Ha mar hegyez a vege, nem tudom hogy tud elmenni az ihlet a sirastol...
De ugyanugy csak 5 percig tart az egesz.
Az meg a masik, hogy akkor is eltud menni az ember, ha alszik a gyerek. XD
Igen, hat akkor en nem vagyok egy minta anyuka. Akkor carok mikor eppen baromira ram jon. Ha alszik a gyerek, ha nem. Es nem fogom igazgatni sem az idopontot, meg visszaszivni sem, hogy jo legyen neki a 24 orabol az az ot perc, amig elmegyek vecere. :D

Csak az első hsz-eket olvastam, de nem láttam azt a szempontot, hogy baleset megelőzése.
Amíg nem mászik ki a járókából, nincs baj. De ha még nincs 3 éves, miközben a járókából ki tud mászni, mit tesztek, ha balesetet szenved a gyermeketek, miközben prűd módon a wc-be zárkózól?
(Sőt, a fogyatékkal élők között, pl hiperaktív stb. életkortól függetlenül is könnyen balesetet szenvedhet, ha nincs rajta folyton egy felntőt szeme.)
Mit tesznek a prűd / kényelmes szülők, ha tehát ilyen esetekben egyedül vannak felnőttként a gyermek mellett?? Hogyan vigyáznak a testi épségére, mialatt nem látják a gyermeket?? (Mert szülőként magára zárta a wc ajtót.)
Gondoljunk bele.

27. Mondjuk aki olyan típus, hogy akkor megy amikor nagyon kell, annak ez kb 3 perc.
Gondolom, máskor sincs minden 3 percben Veled a gyerek. Pl ha játszik valamivel a szobaban és közben teregetsz. Vagy főztök és megunja és kimegy vagy bármi. 2 évesnek legalábbis én már rég nem àllok a feje felett.

27
Na az ilyen anyáktól mentsen meg az ég. Gondolom te egész nap a tévé előtt ülsz a gyerekeddel akkor, egy pillanatra sem veszed le róla a szemed. Sőt, nem szeded ki a ruhát a mosógépből, nem teregetsz ki, nem főzöl, nem porszívozol fel, xarni és pisilni is csak a gyerekkel jársz el. Az aztán nagy élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!