Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyire etikus...

Szerintetek mennyire etikus dolog bevinni magunkkal a kisgyereket a mosdóba nagyvécézésnél?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy beviszik magukkal az anyukák az 1-3 éves gyerekeket, amíg nagyvécéznek, mert "addigis szem előtt van".

Senkit sem akarok bántani, nem azért kérdezem:) De az a kisgyerek nem tud pár percet várni a járókában? Nekem is totyogósom van, és nekem eszembe se jutna bevinni magammal, elég bizarr dolognak tartom, hogy van közönség... Ti hogy gondolkodtok erről?

2021. jan. 7. 18:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Nincs olyan körű gyereke akit nem lehetne arra a pár percre egyedül hagyni biztonsagos kornyezetben.
2021. jan. 8. 06:27
 22/30 anonim ***** válasza:
54%

#20 Ja, mert attól már rögtön nem fogom tudni, hogy ordít.

Ha neked jól esik így, csináld.

Én meg majd beviszem magammal a mosdóba ha épp jobbnak látom úgy. ;)

2021. jan. 8. 07:41
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
Az én gyerekem soha nem jött utánam. Amikor kicsi volt beraktam a kiságyba vagy utána a járókába és elintéztem a dolgot. Amikor nagyobb volt 2-3 éves akkor nem jött utánam. Játszott a szőnyegén. Főleg egy 3 éves már bőven megérti.
2021. jan. 8. 09:08
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
Viszem, vagyis jön utànam. Amùgy meg ordìtana, amitől nem tudok koncentràlni. Semmi baja nem lesz, viszont minek ordìtson feleslegesen?
2021. jan. 8. 10:14
 25/30 anonim ***** válasza:
63%

En mindig elinditok egy videot kozben, es odakinn is megy a teve, ha sir is, tudok koncentralni annyira hogy menjen. Tekintve hogy nem ugy megyek vecere hogy na, talan kell, talan nem. Ha mar hegyez a vege, nem tudom hogy tud elmenni az ihlet a sirastol...

De ugyanugy csak 5 percig tart az egesz.

Az meg a masik, hogy akkor is eltud menni az ember, ha alszik a gyerek. XD

Igen, hat akkor en nem vagyok egy minta anyuka. Akkor carok mikor eppen baromira ram jon. Ha alszik a gyerek, ha nem. Es nem fogom igazgatni sem az idopontot, meg visszaszivni sem, hogy jo legyen neki a 24 orabol az az ot perc, amig elmegyek vecere. :D

2021. jan. 8. 10:50
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
Ha rám van kötve és alszik VÉGRE és akkor jön rám, hát tuti nem fogom lerakni csak ezért.
2021. jan. 8. 10:52
 27/30 anonim ***** válasza:
10%

Csak az első hsz-eket olvastam, de nem láttam azt a szempontot, hogy baleset megelőzése.

Amíg nem mászik ki a járókából, nincs baj. De ha még nincs 3 éves, miközben a járókából ki tud mászni, mit tesztek, ha balesetet szenved a gyermeketek, miközben prűd módon a wc-be zárkózól?

(Sőt, a fogyatékkal élők között, pl hiperaktív stb. életkortól függetlenül is könnyen balesetet szenvedhet, ha nincs rajta folyton egy felntőt szeme.)

Mit tesznek a prűd / kényelmes szülők, ha tehát ilyen esetekben egyedül vannak felnőttként a gyermek mellett?? Hogyan vigyáznak a testi épségére, mialatt nem látják a gyermeket?? (Mert szülőként magára zárta a wc ajtót.)

Gondoljunk bele.

2021. jan. 8. 23:24
 28/30 anonim ***** válasza:
80%

27. Mondjuk aki olyan típus, hogy akkor megy amikor nagyon kell, annak ez kb 3 perc.

Gondolom, máskor sincs minden 3 percben Veled a gyerek. Pl ha játszik valamivel a szobaban és közben teregetsz. Vagy főztök és megunja és kimegy vagy bármi. 2 évesnek legalábbis én már rég nem àllok a feje felett.

2021. jan. 9. 05:47
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is furcsa a gondolat, és én majd szeretném egyedül elintézni a kakálást (nincs mondjuk még egyelőre gyerekem). De etikusnak miért ne lenne etikus? Hol sérülne itt bármilyen joga a gyereknek?
2021. jan. 9. 21:42
 30/30 anonim ***** válasza:
79%

27

Na az ilyen anyáktól mentsen meg az ég. Gondolom te egész nap a tévé előtt ülsz a gyerekeddel akkor, egy pillanatra sem veszed le róla a szemed. Sőt, nem szeded ki a ruhát a mosógépből, nem teregetsz ki, nem főzöl, nem porszívozol fel, xarni és pisilni is csak a gyerekkel jársz el. Az aztán nagy élet.

2021. jan. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!