Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyire etikus...

Szerintetek mennyire etikus dolog bevinni magunkkal a kisgyereket a mosdóba nagyvécézésnél?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy beviszik magukkal az anyukák az 1-3 éves gyerekeket, amíg nagyvécéznek, mert "addigis szem előtt van".

Senkit sem akarok bántani, nem azért kérdezem:) De az a kisgyerek nem tud pár percet várni a járókában? Nekem is totyogósom van, és nekem eszembe se jutna bevinni magammal, elég bizarr dolognak tartom, hogy van közönség... Ti hogy gondolkodtok erről?

2021. jan. 7. 18:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Én se azért szültem hogy ne legyen 5 perc magányom de speciel engem sokkal jobban zavar ha sír, és cseppet sem vagyok nyugodt, szóval ha épp olyan akkor inkább beviszem magammal. Leül előttem és játszik. Persze ha van lehetőségem akkor kint hagyom a kuckójában vagy az apjával van.
2021. jan. 7. 19:39
 12/30 anonim ***** válasza:
40%

Milyen nyugis történet lehet ez miközben bömböl kint az 1 éves. Na mindegy, érdekes szülők vannak.

Az "etikus" szót nem tudom ebben az esetben értelmezni.

Én mindig nyitva hagytam az ajtót, általában nem jött be, ha bejött az se zavart, nem nagyon érdekelte, hogy mit csinálok, de tudja mire való a wc, szerintem ez se hátrány.

2021. jan. 7. 20:16
 13/30 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 4 es fel honapos a kislanyom, volt hogy el kellett mennem nagywczni es elkezdett sirni a kisagyaban de akkor se rohantam ki hanem elvegeztem. Viszont! En akkor megyek mikor kell, es max 5 perc. De ismerek olyat aki felorara kiul, szerintem aki ott rajzoltatja a gyereket tuti nem 5 perc alatt vegez hanem ott inditja be az ingereket, vagy legalabbis igy tudom elkepzelni a hosszu ideig kakilokat 😂 a ferjem is olyan hogy kb egy rituale az egesz.

Aki 5 percig nem birja hallgatni a gyereksirast az fura nekem. Marmint 5 perc nem sok, es tudod hogy nincs baja. Lehet velem van a gond de ha tudom hogy nincs baj nem faj semmilye es tudom hogy valamit el kell vegezni azt megcsinalom. Mittudomen felmosast.

2021. jan. 7. 20:17
 14/30 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván nem ott rajzoltatom, 5 perc alatt végzek, de én nem tudok úgy szarni hogy ordít a gyerek. Egyszerűen nem megy.
2021. jan. 7. 20:26
 15/30 anonim ***** válasza:
21%

Ma este több ilyen butus kérdésnél 39%-os a lepontozó (olyan válaszoknál ahol mindenki más csak zöldeket nyomott, csak a kérdezőnek nem tetszhetett).

Etikusan kakilunk, szépen fullsminkben szülünk, Timéa lesz a neve 😂😂

2021. jan. 7. 20:45
 16/30 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam, minden választ elolvastam. Mivel kérdést tettem fel, mindenfajta válasz érdekelt. De látom itt is előbújtak a trollok által lelkileg lestrapált emberek, akik mindenben a rosszat feltételezik :/
2021. jan. 7. 20:57
 17/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem mindegy, hogy egy kisbaba bömböl, vagy egy totyogó, akit már sehová nem tudsz bezárni és bármikor magára ránt bármit és dörömböl a wc ajtón, engem az utóbbi már nagyon zavarna, de egyszer sem hagytam bőgni babakorban sem, úgyis egyfolytában alszik, akkor is lehet wc-re menni.
2021. jan. 7. 21:13
 18/30 anonim ***** válasza:
53%
Ott a pont a 14-esnél, ugyanígy vagyok vele, hogy ha ordít egyszerűen nem tudok “produkálni”.:D
2021. jan. 7. 21:15
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanaz mint 14 és 18. Úgy ordít mindkettő ha becsukom az ajtót, hogy nem megy olyankor.
2021. jan. 8. 05:37
 20/30 anonim ***** válasza:
40%
Rakjatok be fülest jó hangos zenével, segít :D
2021. jan. 8. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!