Szerintetek mennyire etikus dolog bevinni magunkkal a kisgyereket a mosdóba nagyvécézésnél?
Több helyen olvastam, hogy beviszik magukkal az anyukák az 1-3 éves gyerekeket, amíg nagyvécéznek, mert "addigis szem előtt van".
Senkit sem akarok bántani, nem azért kérdezem:) De az a kisgyerek nem tud pár percet várni a járókában? Nekem is totyogósom van, és nekem eszembe se jutna bevinni magammal, elég bizarr dolognak tartom, hogy van közönség... Ti hogy gondolkodtok erről?
Milyen nyugis történet lehet ez miközben bömböl kint az 1 éves. Na mindegy, érdekes szülők vannak.
Az "etikus" szót nem tudom ebben az esetben értelmezni.
Én mindig nyitva hagytam az ajtót, általában nem jött be, ha bejött az se zavart, nem nagyon érdekelte, hogy mit csinálok, de tudja mire való a wc, szerintem ez se hátrány.
Nekem 4 es fel honapos a kislanyom, volt hogy el kellett mennem nagywczni es elkezdett sirni a kisagyaban de akkor se rohantam ki hanem elvegeztem. Viszont! En akkor megyek mikor kell, es max 5 perc. De ismerek olyat aki felorara kiul, szerintem aki ott rajzoltatja a gyereket tuti nem 5 perc alatt vegez hanem ott inditja be az ingereket, vagy legalabbis igy tudom elkepzelni a hosszu ideig kakilokat 😂 a ferjem is olyan hogy kb egy rituale az egesz.
Aki 5 percig nem birja hallgatni a gyereksirast az fura nekem. Marmint 5 perc nem sok, es tudod hogy nincs baja. Lehet velem van a gond de ha tudom hogy nincs baj nem faj semmilye es tudom hogy valamit el kell vegezni azt megcsinalom. Mittudomen felmosast.
Ma este több ilyen butus kérdésnél 39%-os a lepontozó (olyan válaszoknál ahol mindenki más csak zöldeket nyomott, csak a kérdezőnek nem tetszhetett).
Etikusan kakilunk, szépen fullsminkben szülünk, Timéa lesz a neve 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!