Szerintetek mennyire etikus dolog bevinni magunkkal a kisgyereket a mosdóba nagyvécézésnél?
Több helyen olvastam, hogy beviszik magukkal az anyukák az 1-3 éves gyerekeket, amíg nagyvécéznek, mert "addigis szem előtt van".
Senkit sem akarok bántani, nem azért kérdezem:) De az a kisgyerek nem tud pár percet várni a járókában? Nekem is totyogósom van, és nekem eszembe se jutna bevinni magammal, elég bizarr dolognak tartom, hogy van közönség... Ti hogy gondolkodtok erről?
Etikus? Ezt a szót erre a helyzetre értelmezni sem tudom.
Talán praktikus-e, azt kérdezhetjük.
Szerintem ki, hogyan érzi. Ha az anyukát nem zavarja, akkor vigye. Ha zavarja, ne vigye. Nem kell mindenkinek mindent ugyanúgy csinálnia még a saját székelésénél is.
Én megtanítottam rá, hogy ne jöjjön be, de ott totyorog az ajtórésnél egyelőre, de szerintem hamar elmarad ez is. Kezdetben volt rá példa, így szem előtt van. Járókánk nem volt, mondjuk 3 évest írsz, az ki is mászna.
Amúgy etikus, legalábbis a gyerekkel nem etikátlan, ez egy természetes dolog, a szobatisztaságot is segíti, ha latja. A mi szégyen érzetünk meg később az illem oktatása szól a "kizárás" mellett, de nekem az se fura, ha vki beengedi a picit. Egy fórumon egy nő írta, hogy ő rajzol a gyerekkel, amíg a végeredményt várja, hát az túlzásnak tűnt talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!