Nem iszik? Miért?
Kisfiam hamarosan három éves lesz. Kiskora óta vizet kap, eddig csak hígított gyümölcslevet ivott.
Sajnos nagyon keveset iszik, kb fél liter egy nap. Pisilni egész nap :reggel, délutáni alvás után, és este fürdés előtt szokott. Kb fél éve wc - be pisil, kakilni még pelusba.
Nagyon aggódom, hogy nem jut elég folyadékhoz, ezért adtam már neki mézes teát, szörpöt, kakaót, de semmi sem kell neki, pár korty után ott hagyja, inkább a vizet választja. Mindig van előtte víz, ő maga is bármikor hozzáfér a poharához. Mit tegyek még vele? Egyáltalán hova forduljak, házi orvoshoz?

Kislányom pont ugyanilyen, és mindigis ilyen volt. Kb. 2 pohárral iszik meg naponta. Csak a higított almalevet issza meg; semmi mást. Naponta átlag 3x pisil, jobb napokon 4x, rosszabakon 2x.
Én is próbáltam már mindent. Még a gyerekorvoshoz is elvittem, megnézte a vizeletét is. Azt mondta, fogadjam el ilyennek, nem lát semmi problémát.
Minél jobban erőltetném, annál kevesebbet iszik.
Arra figyelek, hogy lédús gyümölcs, és leves minden nap legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!