Nem iszik? Miért?

Figyelt kérdés

Kisfiam hamarosan három éves lesz. Kiskora óta vizet kap, eddig csak hígított gyümölcslevet ivott.

Sajnos nagyon keveset iszik, kb fél liter egy nap. Pisilni egész nap :reggel, délutáni alvás után, és este fürdés előtt szokott. Kb fél éve wc - be pisil, kakilni még pelusba.

Nagyon aggódom, hogy nem jut elég folyadékhoz, ezért adtam már neki mézes teát, szörpöt, kakaót, de semmi sem kell neki, pár korty után ott hagyja, inkább a vizet választja. Mindig van előtte víz, ő maga is bármikor hozzáfér a poharához. Mit tegyek még vele? Egyáltalán hova forduljak, házi orvoshoz?

2021. jan. 4. 00:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kislányom pont ugyanilyen, és mindigis ilyen volt. Kb. 2 pohárral iszik meg naponta. Csak a higított almalevet issza meg; semmi mást. Naponta átlag 3x pisil, jobb napokon 4x, rosszabakon 2x.

Én is próbáltam már mindent. Még a gyerekorvoshoz is elvittem, megnézte a vizeletét is. Azt mondta, fogadjam el ilyennek, nem lát semmi problémát.

Minél jobban erőltetném, annál kevesebbet iszik.

Arra figyelek, hogy lédús gyümölcs, és leves minden nap legyen.

2021. jan. 5. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!