1/8 anonim válasza:
Csipkebogyó vagy bármilyen gyümölcs.
2/8 anonim válasza:
Normál fekete teát cukorral és citrommal, de nagyon light. Kb. 1 liter vízbe teszek 1 filtert.
Egyébként max. 2dl-t isznak egy nap, mert reggelihez és/vagy vacsorához szoktak kérni 1-1 kis pohárral. Napközben vizet isznak. (5,5 és 3 évesek, de 2 éves koruktól kapnak ilyen teát)
3/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán, kb. inkább vendégségben valami gyümölcsteát, de nem rajong érte, ill. ha valami bajuk van, jellemzően köhögéskor, szoktam gyógyteákat csinálni. Inkább vizet isznak meg heti 1-2x gyümölcslevet. Pedig én folyton teázom az orruk előtt, de nem baj, úgyse jó a fogaknak, mert savas meg elszínezi.
4/8 anonim válasza:
Amilyet főzök. A zöldet nem szereti, azon kívül főleg a pirosakat. Csak a szín számít neki, 4 éves kislány :)
De minimálisat iszik belőlük. És mi 2 literbe teszünk 2 filtert.
5/8 anonim válasza:
Gyümölcs - ebből mindegyiket szeretik, garzon, earl gray. Karamellásat. Téli szezonben pedig az épp aktuális újdonságokat próbáljuk.
6/8 anonim válasza:
Ezen meg mi a rákot lehet lepontozni?
7/8 anonim válasza:
Gyümölcsteát, főleg feketeribizli vagy más bogyós gyümölcsök.
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Köszönöm a válaszokat.
2020. máj. 11. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!