1,5eves gyerekek anyukai, ti mit csinaltok ha a gyermeketek torkaszakadtabol ordit (fogalmam sincs miert) nem nyugszik meg semmitol, csak torkaszakadtabol ordit es fekszik a foldon?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 08:26
1/9 anonim válasza:
Ha nincs szervi baja és vigasztalni se lehet semmivel akkor hagyom majd abbahagyja.
2/9 anonim válasza:
Ha nincs láthato baja, láz, serülés, megvárom, mig abbahagyja.
3/9 anonim válasza:
Ha fáradtak, akkor szoktak nagyon hisztizni.
Tedd ágyba és add oda neki ami meg szokta nyugtatni. (Cumi, rongyi, plüss)
4/9 anonim válasza:
Nekem ilyet nem csinált még soha. De ha így lenne, felvenném, és megvígasztalnám, vagy elterelném a figyelmét valamivel.
5/9 Csicuki válasza:
Ha csak egy sima hiszti akkor altalaban megpróbalom kizökkenteni valamivel
Pl volt olyan hogy hisztizett nem lehetet vele semmit sem kezdeni és leültem vele szembe és én is elkezdtem hisztizni amin annyira meglepődött hogy nem csak ő tud olyat hogy abba hagyta
De olyan is volt hogy leraktam elé egy pohár hideg vizet és megmondtam neki hogy vagy megiszod vagy rád öntöm eddig mindig megitta és helyre ált a rend mivel a hideg víz kizökentette.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolso, miert ontotted mar le vizzel? Hogy tudta, hogy az rossz ha ra ontod
2020. márc. 5. 09:36
7/9 Csicuki válasza:
Nem kellett leöntenem mert megitta inkább és ez is elég volt hogy abba hagyja
8/9 anonim válasza:
Utolsó, ugyan ez egyszer öntöttem le, utána nekem is mindig inkább megitta, így elég volt ha csak a csaphoz indultam a pohárra, hiszti abba is hagyta.
9/9 anonim válasza:
Nekem a másfél éves fiam akkor csinált ilyet mikor fáradt volt. Elringattam. De ha nem az a baj én próbálnám kizökkenteni megvigasztalni. Soha nem önteném le vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!