Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél év körüli gyermeketek...

Másfél év körüli gyermeketek mennyit alszik egy nap?

Figyelt kérdés
Ebbôl hany órát éjjel, mennyit nappal?
2020. márc. 24. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Este fél8-tól kb fél7-ig alszik, nappal pedig egyszer alszik, ebéd után kb másfél-2 órát.
2020. márc. 24. 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Este 9től reggel 7-8-ig alszik, de kb. 2x-3x ébred.

Nappal 1x alszik ebéd után. Változó, hogy mennyit, de 45-50 percet minimum. Legtöbbször 1-1,5 órát, de olyan is volt már, hogy 3 órát aludt.

2020. márc. 24. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Este 9-től reggel 7-fél 8-ig, nappal ebéd után 2-2,5 óra, de most, hogy itthon kell lenni, és nem megyünk a tesóért a suliba, van, hogy 3 órát is alszik. Ennél többet nem engedem, akkor már ébresztem. 21 hónapos
2020. márc. 24. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Este 9-től reggel 8-9-ig alszik, nappal pedig 1-től 4-ig. Nagyon jó alvó volt mindig is.
2020. márc. 24. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Este 20.30tol reggel 5.30ig...ebed után is csak 1ora 45 percet... Nem tudom miért kel ilyen koran:(

Látom mindenki másnál vagy 7 ig alszanak..

Nem tudom kitolni az estét jobban, mert nagyon fáradt már olyankor. Úgyhogy nálunk korán indul a nap sajnos.

2020. márc. 24. 12:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor a nagy atlag valahol 12 ora kornyeken van naponta osszesen, persze gyerekenkent eltero.

Utolso valaszolo: nekem a legkisebb 16 honapos, vagyis lassan 17 es o is koran kel. Mondjuk mi is a ferjemmel, azt mar eszrevettem, hogy a mi ebredesunket koveti. Ha tartosan 5-kor kelunk, akkor egy ido utan o is (mar az ebreszto elott), ha hatos ebredesre allunk ra, akkor pr het es hatkor kel magatol, akkor is, amikor nekunk nem kellene.

Az elmult hetekben pl 8-tol 6-ig alszik altalaban, napkozben 12-tol 2-ig.

Az ejszakat ket-harom hete alussza at, de amikor ebredt, akkor se aludt tovabb reggel.

2020. márc. 24. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Éjjel 12 órát alszik, nappal 1 alkalommal 2 órát.
2020. márc. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!