Mennyit alszik 2,5 éves gyermeketek ebéd után?
Mikor ebédel?
Ezután mikor alszik el, és mikor ébred?
Este mikor fekszik, reggel mikor ébred?
köszi!
Ha bölcsiben van:
-7-kor ébresztem, de van, hogy előbb ébred
- 11:15-kor ebéd
- változó, mikor alszik el, de általában 1-1,5 órát alszik
- este 8-kor fekvés, fél 9 körül alszik el
Ha itthon van:
- 7 körül kel magától
- dél körül ebédelünk
- nem alszik, ha a fene fenét eszik se, így csendes pihenő van általában
2- ig. Ilyenkor mesét nézünk együtt
- ilyenkor este időben elalszik, általában fél 8 körül már alszik
ha hagynám akkor 4 órát is aludna.de csak 2 órát hagyom.
dél és fél1 között rakom le aludni.
este 8 fél 9 körül rakom le aludni. de még 30-40 perc mire elalszik.
A reggeli ébredés összevissza zajlik.mert ha én viszem oviba a nagyobbikat,akkor keltem 7kor. ha nem akkor 8 ig hagyom aludni. de van hogy már magátol fel kel fél7kor. főleg akkor amikor hétvége van és alhatna..
Szia!
Ennyi idősen a fiam kb délben ebédel, és utána megy aludni 2-2,5 órát. Este későn alszik el, kb 10 fele, reggel 7ig alszik. Azért írtam hogy kb mert 10-15 perces csúszások néha vannak.
Köszönöm!
Hát nálunk 12.30/ 13.00-kor van ebéd, és 13.30-kor fekszik le, alszik 16.00/ 16.30-ig.
Aztán 21.00-kor próbálom letenni aludni, de jó ha 21.30-ra elalszik.
Azért gondolkoztam, mert lehet hogy túl sokat alszik ebéd után, ezért nem álmos még 21 órára?
De ha a déli alvásából megébresztem, akkor olyan kómás szegényke, és eddigi 1 próba alkalmával nem is álmosodott el korábban.
Kb.1,5-2 órát alszik,de volt,hogy csak egy órát aludt.
12-13 óra körül van az ebéd,ezután nem lehet kiszámítani mikor alszik el.Hét elején du. 1 óra tájban aludt el,tegnap délután 4-kor,ma negyed 4-kor.
Este 10-11,mire elalszik,reggel 7 előtt kel,de ezt sem lehet kiszámítani.Megmondom őszintén már egyre fáradtabb vagyok,reggelente alig bírok felkelni.Neki nagyon kevés alvás elég.Egyszer pl.este 9 körül aludt el,és már fent volt HÁROMNEGYED NÉGYKOR! hajnalban.Ezután a déli alvás du.2-kor volt,és este 10 körül ment aludni...
Igazából nincs összefüggés a fáradtsága és az alvásidő között,tegnap 2 órát játszóterezett,sétált az apjával,és az ismerőseinkkel délelőtt,mégis délután 4 volt,mire elaludt.
Nagyon rapszodikusak az alvási szokásai.
Nem lehet semmit igazítani hozzá,rugalmasnak kell lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!