Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit alszik 2,5 éves...

Mennyit alszik 2,5 éves gyermeketek ebéd után?

Figyelt kérdés

Mikor ebédel?

Ezután mikor alszik el, és mikor ébred?

Este mikor fekszik, reggel mikor ébred?

köszi!

2013. okt. 24. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha bölcsiben van:

-7-kor ébresztem, de van, hogy előbb ébred

- 11:15-kor ebéd

- változó, mikor alszik el, de általában 1-1,5 órát alszik

- este 8-kor fekvés, fél 9 körül alszik el

Ha itthon van:

- 7 körül kel magától

- dél körül ebédelünk

- nem alszik, ha a fene fenét eszik se, így csendes pihenő van általában

2- ig. Ilyenkor mesét nézünk együtt

- ilyenkor este időben elalszik, általában fél 8 körül már alszik

2013. okt. 24. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:

ha hagynám akkor 4 órát is aludna.de csak 2 órát hagyom.

dél és fél1 között rakom le aludni.

este 8 fél 9 körül rakom le aludni. de még 30-40 perc mire elalszik.

A reggeli ébredés összevissza zajlik.mert ha én viszem oviba a nagyobbikat,akkor keltem 7kor. ha nem akkor 8 ig hagyom aludni. de van hogy már magátol fel kel fél7kor. főleg akkor amikor hétvége van és alhatna..

2013. okt. 24. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ennyi idősen a fiam kb délben ebédel, és utána megy aludni 2-2,5 órát. Este későn alszik el, kb 10 fele, reggel 7ig alszik. Azért írtam hogy kb mert 10-15 perces csúszások néha vannak.

2013. okt. 24. 14:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát nálunk 12.30/ 13.00-kor van ebéd, és 13.30-kor fekszik le, alszik 16.00/ 16.30-ig.

Aztán 21.00-kor próbálom letenni aludni, de jó ha 21.30-ra elalszik.

Azért gondolkoztam, mert lehet hogy túl sokat alszik ebéd után, ezért nem álmos még 21 órára?

De ha a déli alvásából megébresztem, akkor olyan kómás szegényke, és eddigi 1 próba alkalmával nem is álmosodott el korábban.

2013. okt. 24. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Kb.1,5-2 órát alszik,de volt,hogy csak egy órát aludt.

12-13 óra körül van az ebéd,ezután nem lehet kiszámítani mikor alszik el.Hét elején du. 1 óra tájban aludt el,tegnap délután 4-kor,ma negyed 4-kor.

Este 10-11,mire elalszik,reggel 7 előtt kel,de ezt sem lehet kiszámítani.Megmondom őszintén már egyre fáradtabb vagyok,reggelente alig bírok felkelni.Neki nagyon kevés alvás elég.Egyszer pl.este 9 körül aludt el,és már fent volt HÁROMNEGYED NÉGYKOR! hajnalban.Ezután a déli alvás du.2-kor volt,és este 10 körül ment aludni...

Igazából nincs összefüggés a fáradtsága és az alvásidő között,tegnap 2 órát játszóterezett,sétált az apjával,és az ismerőseinkkel délelőtt,mégis délután 4 volt,mire elaludt.

Nagyon rapszodikusak az alvási szokásai.

Nem lehet semmit igazítani hozzá,rugalmasnak kell lennünk.

2013. okt. 24. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
bölcsben es itthon is a így néz ki: reggel 7 kor kel(nek a kistesoval) akkor az agyban megisszak a tejet es meg piengetnek egy fel-3/4 orat vagy "beszelgetnek" aztan ha mar kezdenek zajongani akkor bemegyek es felkelés. Délben fekszik le olyan 1,5 orat alszik (maximum)este emg legkesőbb fél 7 kor mar mindkettő alszik. Iszonyatosan nagy alvók :)
2013. okt. 25. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
ha 4, fél 5ig alszik akkor nem csoda ha nem álmos még 9kor
2013. okt. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!