Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor tudtatok gyerek mellett...

Mikor tudtatok gyerek mellett elolvasni egy könyvet vagy tornázni?

Figyelt kérdés
2 éves kislányom van. Nagyon szépen feltalálja magát, tud egyedül játszani. Természetesen én is szoktam játszani vele, de nem egész nap és kb 2-3 hónapja már nem is igényli, hogy én is játszak vele. De! Ilyenkor, ha mondjuk elkezdenék olvasni vagy valamit csinálni (torna, rajzolás stb) akkor megkergül és nem hagy. Kikapja a könyvet a kezemből, ölembe mászik, persze nem marad nyugton, széttépné a lapokat vagy amikor tornáznék elkezd "láb alatt lenni" miközben addig le se tojt.. Nem tudom bevonni az edzésbe, rengeteget próbáltam, de nem vált be. Amint abbahagyom amit elkezdtem, meg megint elvan magában, játszik. Igen, ilyenkor adok neki is egy könyvet meg minden más , de az soha nem jó akkor. Miért csinálja ezt?
2021. jan. 2. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%
A kórházba is vittem könyvet mindegyik gyerekkel, simán olvastam. 😊
2021. jan. 2. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Olvasni alvásidőben vagy este szoktam, tornázni akkor ha a férjem is itthon van. Van mikor engedi hogy tornázzak és eljátszik mellettem, néha beszáll és ő is csinálja velem, vagy a hátamra mászik, vagy átbújik a lábam között, de olyan is akad, hogy teljesen elutasítja, hogy edzek, olyankor apa lefoglalja kicsit. Csak itthon szoktam magamnak, nem járok el sehova. 2,5 éves a lányom
2021. jan. 2. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!