Mennyire nincs a pároknak magánélete gyerek után? Mikor tudtál elmenni pl bulizni?
Elméleti.
Csak azt látom körülöttem, hogy ahol gyermek(ek) van(nak), ott már a karácsony, szilveszter, nyaralás is szinte csak róluk szól(most tekintsünk el a helyzettől), és a hétköznapokban sincs soha pihenés, kikapcsolódás, nincs egy jó szex, csak titokban, stb.
Kicsit feketén látom a dolgokat.
Hogyan lehet összehangolni az anyaság mellett azt, hogy nő is az ember lánya?
Olyan kiegyensúlyozottnak érzem amiket írtok :)
Lehet valamennyi idő múlva majd jobban átjön nekem is. Újra elolvasva.
Egyelőre én azon vagyok amúgy, hogy találjunk egyensúlyt. Nem tingli tangli alkalmi kapcsolatot szeretnék ugyan, de nem is ilyen komolyat vele.
Az ilyen szájhúzásai, vagy ki nem mondott kritikái, riasztanak. Illetve előrejeleznek már ezt azt.
"Vészjelző van."
Én még egy férfihez sem tudom magam "igazítani", nemhogy egy családi élethez.
Remény, hogy másoknak azért megy, és nemhogy csak működik, de jó is tud lenni.
De félre is tud siklani. Plane, ha rajtam múlna egy ilyen.
Kb mintapéldája lehetek annak, hogy mit hogyan kell elcseszni.
Neked se gyerek se pasi nem kéne komoly kapcsolat semmi esetre sem mert még mindig bened van az én csak én jól érezem magam.
Később vagy megérsz ere dolgokra vagy nem .
Érthető hogy nem akarsz költözni, valami köztes opció kéne ami nincs túl messze
Az elég baj ha gyerek nélkül sincs életetek. Most kéne nagyokat uzazni (nyilván amikor lehet) sokat kalandban résztvenni. Egyértelmű hogy nem kell még gyerek ne hagyd hogy párod erőltesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!