Mennyire nincs a pároknak magánélete gyerek után? Mikor tudtál elmenni pl bulizni?
Elméleti.
Csak azt látom körülöttem, hogy ahol gyermek(ek) van(nak), ott már a karácsony, szilveszter, nyaralás is szinte csak róluk szól(most tekintsünk el a helyzettől), és a hétköznapokban sincs soha pihenés, kikapcsolódás, nincs egy jó szex, csak titokban, stb.
Kicsit feketén látom a dolgokat.
Hogyan lehet összehangolni az anyaság mellett azt, hogy nő is az ember lánya?
Mi szexelünk fényes nappal is, mimdennapos a szexuális életünk. Este mikor már alszik és nappal berakjuk a kiságyba mesével és kész. Nyilván a nappali gyorsabb együttlét, nem lesz traumatizalva attól a 20 perctől, nekünk viszont nagyon nagyon jól esik.
Az ünnepek sokkal értékesebbek, szebbek mióta gyerekünk van. Tobbet akarok dekoralni, főzni sütni keszulni az ajándékozás stb, miert akarnánk nélküle tölteni?
Nyaralni lehet gyerekkel es gyerek nelkul is, elég sokan meg tudják oldani. Ha nincs család, vannak barátok vagy bébiszitter stb, de gyerek után azért nen ugy gondolkozol mint előtte, ő hiányozna a mindennapjaidból,nem akarnál sokáig nélküle lenni.
Sokan csinaljak úgy, hogy lehet menni mamával is nyaralni és úgy azért jó pár kettesben töltött program is belefér.
Nem tudom gyerek elott ki kicsoda volt, hogy mindig tudott és akart is pihenni, meg feszt spontán járkált. Én nem vagyok ilyen tipus, mindig csinaltam valamit, ahogy gyerek mellett is. Nagyon jó móka bevonni abba amibe már belehet, élvezi. 1 éves múlt egyébként.
Nagyszülői segitseg nekunk sincs, de ketten is tökéletesen megoldunk mindent és mindhárman jókedvűek, boldogok vagyunk :)
Plusz a dess code is pl.
Munkában ill otthon gyerek mellett vagy homokozóban meg a boltban. Stb
12# köszönet. Próbálom elképzelni.
Nekem nemhogy a gyerek előtt, de a mostani munkám előtt is teljesen más volt az életem.
Szabad. Maxon.
16, mekkora a korkülönbség? Miért nem hozzád költöztök?
Nekem úgy tűnik, hogy minden téren nagyon eltérő életszakaszban vagytok, valószínűleg egzisztenciálisan is (javíts ki ha tévedek).
Akkor érdemes egy párnak gyereket vállalnia, amikor úgy érzik "eleget éltek kettesben", amikor nem az az első kérdés, "hogy mikor mehetünk már bulizni", amikor nyaralás tervezésnél nem kedvetlenednek el attól a ténytők, hogy gyerekkel nem minden úti cél ugyanolyan ideális. Mert pl: nem, nem ideális egy alapimmunizáláson át sem esett csecsemővel hátizsákos túrát szervezni Kínába.
Minden a gyerek koran, gyerekek szaman es a segitsegen mulik.
Na meg lelemenyesseg, elhatarozas es penz, faradtsag kerdese.
Ezek optimalis egyuttallasa eseten tok jo a gyerekes elet szerintem, hozzaadhat egy kapcsolathoz. Mi pl hetvegen is szeretunk veluk kirandulni, nincsenek igazan lab alatt, etteremben is tudnak viselkedni mar.
Bulizni egyetem ota nincs igenyem, kitomboltam magam.
Jelenleg epp ez a korszak van nalunk igy szo szerint: " Fejek szoptatok pelenkázok, vagy házit irunk, sütit sütünk, fürdetek", 10hetes a torpe, van ket nagyobb gyerkoc, ok onjaroak, 8 es 10evesek, de a fejest szoptatast ejszakazast, furdetest es a tobbiek ellatasat nem lehet kibekkelni, aki gyereket vallal az az elejen mind tulmegy ezeken a fazisokon. A kulonbseg az h ha van nagymama v mas segitseg aki levesz terheket a valladrol (nekem nincs). Etterembe, kikapcsolodni kettesben ugy tudunk ha van bebiszitter es van ra penz (eddig volt), de ha baba van a haznal, ot ugysem adod oda, max majd ha atalussza az ejszakat mondjuk 9-12hos korban. De alapvetoen jol alvo gyerekeknel este rendbeszedtem oket, es a bebiszitter csak vacsiztatott, fogmosas es jatek a szobaban majd alvas, volt 4-5orank kikapcsolodni a ferjemmel, nekunk ez eleg is.
Wellnesshetvegere nagymama nelkul nem tudunk menni, ezt akkor vallaltuk amikor gyereket vallaltunk. Megtanultunk veluk egyutt kikapcsolodni. Szexelni meg ugysem elottuk fogunk viszont nem is jarkalnak ki ejjel es az agyunkban sem alhatnak. Az este es az ejszaka az a mienk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!